«Лідер-Комфорт» у Кам’янському погрожує місцевим мешканцям судами

Та пропонує співвласникам будинку «вирішити питання» з їхніми сусідами.

Про це розповідає місцевий сайт “Sobitie”.

Приватна фірма братів Дубинських «Лідер-Комфорт», під брендом якої приховане чергове перевтілення КУКЖ та УКОЖФ, розпочала розсилку платіжок із погрозами звернутися до судів, якщо їм не заплатять. Проте за що – не зрозуміло.

Як опцію мешканцям пропонують самотужки розбиратися зі своїми сусідами.

І все це під час війни, коли платоспроможність населення зі зрозумілих причин невелика, а підприємство це ну геть не критичної інфраструктури (а скоріше шахрайської, про що говорять відповідні кримінальні провадження).

Про випадок розповсюдження платіжок з персональними даними боржників на своїй сторінці у фейсбуку повідомила місцева мешканка, журналіст та краєзнавець Людмила Глок. Мова йде про будинок, що на вулиці Української Добровольчої Армії, 28 (колись Республіканська):

«Маленький будиночок на 8 квартир. Попередження-погроза, мовляв, через суд стягнемо борг. А чому ж не стягують? Бо навряд чи зможуть довести, які конкретно надані послуги на оті суми заборгованості. Як би не пропустить оті суди, якими погрожують?»  написала Людмила.

Чому цей випадок – тривожний дзвіночок? А ось чому. Раніше ми повідомляли про те, що «Лідер-Комфорт» намагається аферистськими методами створювати ОСББ в деяких будинках (де себе прописують в документах керуючим). Паніка і необережність ділків з «Лідер-Комфорту», які вже потрапили у поле зору правоохоронців, скоріш за все, пов’язана з тим, що справжній власник контори, Володимир Дубинський, втомився платити їм кошти за безрезультатну (у всіх сенсах) роботу і хоче зняти вершки.

Чим все це закінчується, місто добре пам’ятає з історії з КУКЖ. Брати зникають з грошима – мешканці залишаються «з носом». І добре, якщо з житлом.

Адже за шахрайські дії з кредитами та нерухомістю братів Дубинських досі розшукують США та FBI. Проте якось не дуже добре шукають…

Олена

Recent Posts

Мультфільм “Нікчемний Я 4” отримав новий трейлер (відео)

Анімаційна студія Illumination презентувала новий трейлер четвертої частини своєї відомої мультфраншизи "Нікчемний Я". Відео опубліковано…

59 секунд ago

Кому категорично не можна їсти яблука, аби вберегти здоров’я

На полицях магазинів практично завжди можна знайти щонайменше кілька різних сортів яблук. Через надзвичайно високу…

31 хв. ago

На Дніпропетровщині вантажівка насмерть збила пішохода

У Дніпровському районі в селищі Царичанка вантажівка збила пішохода. Від отриманих травм чоловік загинув на…

1 годину ago

Особлива зустріч кардинально змінить життя трьох знаків Зодіаку

У травні представники трьох знаків Зодіаку зможуть змінити своє життя. На них чекає особлива зустріч,…

2 години ago

АРТ-терапія – лікуємо кам’янчан мистецтвом!

10 травня у Кам’янському розпочинається довгострокова акція «Арт-терапія – лікування мистецтвом». Це ефективний метод боротьби…

2 години ago

До уваги кам’янчан: подорожчав один із найпопулярніших продуктів

У травні вже встигли подорожчати деякі продукти у великих українських супермаркетах, зокрема, злетіли ціни на свинину. Стало…

3 години ago