Categories: Політика

У Кам’янському відзначили День захисників і захисниць

1 жовтня – світлий і одночасно сумний день. Цього дня у Кам’янському пройшла низка патріотичних заходів, присвячених вшануванню пам’яті загиблих оборонців. 

Міський голова Андрій Білоусов разом з бійцями, ветеранами, начальником Кам’янської РВА Олегом Гапічем, головою районної ради Максимом Чехутою, правоохоронцями, молоддю та громадськістю поклали квіти до Меморіалу загиблим воїнам на Майдані Героїв. З нагоди Дня захисників і захисниць України вручив нагороди військовослужбовцям та членам родин загиблих.

Спільно з Олегом Гапічем Андрій Білоусов привітав бійців добровольчих формувань Кам’янського району з Днем Територіальної оборони. Подякував за відвагу та готовність зі зброєю в руках боронити рідну землю.

Долучився мер до всеукраїнської акції «Калина пам’яті»  – разом з учнями КЗ «Науковий ліцей імені Анатолія Лигуна» та рідними загиблих випускників висадили калинову алею на подвір’ї закладу.

Відкрили меморіальну дошку в Ліцеї №29 на честь випускника Андрія Полуніна, який віддав своє життя за незалежність України, за свободу українського народу.

Також міський голова отримав нагороду від настоятеля храму ПЦУ отця Феодосія – Благословенну грамоту Предстоятеля Православної Церкви України Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Епіфанія за заслуги перед Помісною Українською Православною Церквою та побожним народом.

«Дякую всім, хто долучився до заходів. Пам’ять про Героїв вічно житиме у наших серцях. Слава Україні!» – сказав Андрій Білоусов.

 

Margaret

Recent Posts

У Дніпрі пограбували чоловіка

У Дніпрі патрульні затримали грабіжника. Удень 14 травня в поліцію надійшла інформація про грабіж у…

12 хв. ago

До уваги кам’янчан: кількість трамваїв на міських маршрутах буде значно скорочена

Про це повідомляє міський голова Андрій Білоусов. "Шановні мешканці Кам‘янського! Через потребу в зниженні споживання…

12 години ago

До уваги внутрішньо переміщених осіб, що мешкають в Кам’янському

Громадська організація «Правопростір» в межах програми «Єднання заради дії», що втілюється IREX за підтримки Державного…

13 години ago

Освітяни Кам’янського відправили чергову автівку на фронт

Про це повідомила директор департаменту освіти Наталія Рева. "33 автомобіль від освітян поповнив автопарк ЗСУ…

14 години ago

На Дніпропетровщині у чоловіка вилучили арсенал зброї

Поліцейські Новомосковська вилучили арсенал зброї та боєприпасів у 52-річного місцевого мешканця. У своєму гаражі фігурант…

14 години ago

У Дніпрі хлопець з гвинтівки вистрелив у 39-річного чоловіка: потерпілий помер

11 травня на вулиці Володимира Івасюка посварились сусіди. 17-річний хлопець вистрелив з пневматичної гвинтівки в 39-річного…

15 години ago