Categories: Події

На Дніпропетровщині чоловік підірвав гранату на АЗС

Поліцейські Дніпропетровщини затримали підозрюваного у хуліганських діях на автозаправці. Під час конфлікту чоловік кинув гранату. У результаті вибуху було пошкоджено будівлю АЗС, заправні колонки та два автомобілі. На щастя, люди не постраждали.

12 жовтня близько 12.20 до поліції надійшло повідомлення про те, що у с. Дороге Дніпровського району на автозаправній станції стався вибух. На місце події прибули поліцейські відділення поліції № 9 Дніпровського районного управління поліції.

Як з’ясувалося, чоловік зайшов на АЗС та почав сваритися з працівниками станції, після чого став погрожувати підірвати гранату. Потім він пішов, а через деякий час повернувся та кинув боєприпас.

Оперативники менш ніж за годину розшукали правопорушника. 61-річного місцевого мешканця затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

13 жовтня слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Олена

Recent Posts

Минулого тижня у Кам’янському народилося 17 немовлят

Про ситуацію в місті на ранок повідомив мер Андрій Білоусов. "Починаємо новий день із вдячності…

4 хв. ago

Ніч на Дніпропетровщині пройшла без обстрілів

Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "У новий день і тиждень – із гарної…

8 хв. ago

До кордону на таксі: прикордонники затримали ухилянтів із Дніпропетровщини

Неподалік кордону з Румунією прикордонники затримали ухилянтів з Дніпропетровської та Харківської областей. Про це повідомляє "Дніпро…

9 хв. ago

У Дніпрі на підприємстві виникла пожежа: горів деревообробний цех

Вночі, 13 травня, о 01:06 на вулиці Дніпровських Хвиль Амур-Нижньодніпровського району  Дніпра, виникла пожежа. Прибувши…

22 хв. ago

Гороскоп на 13 травня 2024 року

Овен Із самого ранку Овнам доведеться розв'язувати проблеми й займатися невідкладними справами. Достатній рівень енергії…

27 хв. ago

На Дніпропетровщині згоріла літня кухня

Ввечері 12  травня, о 20:17,  на вулиці Родини Коваленків Покровського району Кривого Рогу, виникла пожежа.…

28 хв. ago