Напевно, всі хоч раз намагалися їх запікати. Але для когось може виявитися сюрпризом, що просто поставити їх у духовку буде недостатньо. Ділимося з вами правильним рецептом запечених яблук, які завжди виходять ідеально.
складові
Яблуко 4 шт., Цукор 50 г, Кориця 1 ч. л., Вершкове масло 20 г, Родзинки 40 г, Волода 180 мл, Волоські горіхи 25 г, Морозиво за смаком.
Приготування
1. Підготуйте продукти (замість цукру можна використовувати мед). Родзинки залийте окропом і дайте їм постояти 15 хвилин. Так вони стануть м’якими і ароматними.
2. За цей час підготуйте яблука – акуратно видаліть серединку. Викладіть в поглиблення родзинки з волоськими горіхами, зверху присипте цукром або додайте мед. Також додайте трохи кориці. Покладіть шматочок вершкового масла.
3. Влийте в лист воду і покладіть на нього яблука. Запікайте їх 30 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.
Апетитна печена скоринка та повітряна, ніби збита в яблучну піну м’якоть. Саме такими виходять фрукти, якщо додати трохи води та вершкового масла. Подавати їх слід із кулькою морозива чи порцією збитих вершків. До речі, не дуже кисла жирна сметана теж стане чудовим доповненням до яблучного десерту. Бажаємо приємного апетиту!
У світі онлайн гемблінгу промокоди — це не просто маркетинговий хід. Вони стали повноцінною частиною…
У Луцьку з 18 по 22 серпня відбувся тенісний турнір “Незалежні хлопці” (категорія 1) серед…
У Новокодацькому районі чоловік, пошкодивши решітку на вікні, проник до квартири, однак втекти не встиг…
До найбільших державних свят – Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності, провели у Кам'янському…
2 серпня відбувся ІІ міжнародний конкурс мистецтв «Яскраві та талановиті», що проходив у Києві. Учасницею конкурсу…
Слідчі Дніпра повідомили про підозру неповнолітньому за крадіжку мобільного телефону. 17-річний підліток під час конфлікту з…