Напевно, всі хоч раз намагалися їх запікати. Але для когось може виявитися сюрпризом, що просто поставити їх у духовку буде недостатньо. Ділимося з вами правильним рецептом запечених яблук, які завжди виходять ідеально.
складові
Яблуко 4 шт., Цукор 50 г, Кориця 1 ч. л., Вершкове масло 20 г, Родзинки 40 г, Волода 180 мл, Волоські горіхи 25 г, Морозиво за смаком.
Приготування
1. Підготуйте продукти (замість цукру можна використовувати мед). Родзинки залийте окропом і дайте їм постояти 15 хвилин. Так вони стануть м’якими і ароматними.
2. За цей час підготуйте яблука – акуратно видаліть серединку. Викладіть в поглиблення родзинки з волоськими горіхами, зверху присипте цукром або додайте мед. Також додайте трохи кориці. Покладіть шматочок вершкового масла.
3. Влийте в лист воду і покладіть на нього яблука. Запікайте їх 30 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.
Апетитна печена скоринка та повітряна, ніби збита в яблучну піну м’якоть. Саме такими виходять фрукти, якщо додати трохи води та вершкового масла. Подавати їх слід із кулькою морозива чи порцією збитих вершків. До речі, не дуже кисла жирна сметана теж стане чудовим доповненням до яблучного десерту. Бажаємо приємного апетиту!
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Вночі ворог спрямував на Дніпропетровщину безпілотники. Три повітряні…
Поліцейські Тернівки затримали підозрюваного у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень 26-річному чоловіку. В ході конфлікту містянин…
Овен Цей день принесе несподіване відкриття у сфері професійних інтересів. Можливо, ви зіткнетеся із ситуацією,…
Вночі 20 травня, на вулиці В’єтнамській Самарського району Дніпра, виникла пожежа. На тимчасовій зупинці горів…
Поліцейські Кам'янського району розшукують 16-річну Макарчук Анастасію. 16 травня близько 12:00 дівчина пішла з місця…
У неділю, 18 травня, на перехресті Запорізького шосе та проспекту Богдана Хмельницького сталася аварія. Там…