Categories: Події

У Дніпрі жорстоко вбили чоловіка та заховали тіло у погрібну яму

Затриманий наніс потерпілому понад 10 ножових поранень та завернув тіло у килим. Після чого, примотавши до драбини, сховав у погрібну яму, що знаходиться на території помешкання вбитого.

11 листопада, близько 15.40, поліцейські отримали повідомлення про виявлення тіла 57-річного чоловіка в Самарському районі міста, який близько місця не виходив на зв’язок. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції, працівники кримінального блоку міста та району із залученням можливостей працівників кримінального аналізу, криміналістична лабораторія СУ ГУНП та кінолог з собакою. Під час огляду на тілі вбитого правоохоронці виявили численні колото-різані рани по тілу.

Завдяки злагодженій та плідній роботі, оперативники через декілька годин встановили та затримали причетного до злочину чоловіка. Ним виявився 30-річний знайомий потерпілого. Як з’ясувалося, зловмисник певний час у нього проживав. Правоохоронці встановили, що 4 жовтня нападник в черговий раз прийшов на ночівлю до потерпілого. Між чоловіками виник конфлікт, який закінчився вбивством власника будинку.

Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. 16 листопада суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєний тяжкий злочин чоловіку загрожує – до 15-років позбавлення волі. Триває слідство.

Margaret

Recent Posts

У Дніпрі 12-річна дівчина “накачалася” алкоголем і потрапила до лікарні

До однієї з лікарень Дніпра потрапила 12-річна дівчина, в якої виявили алкогольну інтоксикацію, передає "Відомо"…

11 години ago

У Кам’янському стартував довгостроковий творчий проєкт «АРТ-терапія – лікуємо мистецтвом» (відео)

На арт-заході побував міський голова Андрій Білоусов. "Викладачі мистецьких шкіл міста, бібліотекарі, керівники творчих гуртків…

11 години ago

Мешканець Кам`янського району пограбував перехожого

У Верхівцеве поліцейські затримали 22-річного зловмисника, який пограбував перехожого. Під приводом надання допомоги підозрюваний викрав…

11 години ago

Братовбивство під Дніпром

У Нікополі поліцейські повідомили про підозру 37-річному нападнику, який побив рідного брата до смерті. Конфлікт…

12 години ago

Театр Кам’янського розігрує квитки

Театр ім. Лесі Українки розігрує два запрошення на дві персони кожне на оперету “ЛЕТЮЧА МИША”,…

12 години ago

Дніпропетровщину атакували дронами

Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Вчора до пізнього вечора російська армія била по…

13 години ago