Categories: Це цікаво

Рецепт дня: Рулет із оселедця з плавленим сиром

Яскравий рулет із оселедця з плавленим сиром і морквою — шикарна закуска, яка може скласти конкуренцію знаменитій Шубі. Хоча вона має більше переваг, ніж цей новорічний салат. По-перше, готується такий рулет набагато швидше «Оселедця під шубою». По-друге, список інгредієнтів для цієї страви зовсім невеликий. По-третє, така закуска виглядає дуже ефектно і апетитно.

Дякуємо Ользі Матвій, кулінарному фудблогеру, за рецепт такого розкішного рулету. До речі, за її словами, замість відвареної моркви в начинку можна помістити солоний огірочок. З ним страва вийде не менш яскравою та смачною.

Щоб рулет у розрізі виглядав дуже красиво, радимо брати у начинку моркву розміром з філе риби. Тоді вам не доведеться займатися ювелірною роботою, яка полягатиме у викладанні великої кількості овочевих брусків.

складові
Оселедець 2 шт., Морква 1 шт., Плавлений сир 90 г, Вершкове масло 50 г, Чорний перець (мелений) 2 дрібки, Сіль за смаком, Кріп 0,5 пуч.

Приготування
1. Беремо малосольний оселедець. Акуратно видаляємо голову і всі нутрощі. Промиваємо оселедець під проточною водою.

2. Знімаємо плівку із риби. Проходимо ножем по хребту. Видаляємо всі кістки. Отримуємо в результаті 4 філе.

3. Відварюємо велику моркву в трохи підсоленій воді до готовності (приблизно протягом півгодини). Даємо їй охолонути.

4. Очищаємо моркву. Розрізаємо її на довгі смужки. Промиваємо кріп. Дрібно його нарізаємо.

5. У миску поміщаємо вершковий сир та розм’якшене вершкове масло. Додаємо сіль та чорний мелений перець. Пробиваємо все занурювальним блендером до однорідності.
6. До сирної маси додаємо подрібнений кріп. Ретельно все перемішуємо.
7. Застилаємо обробну дошку харчовою плівкою. Викладаємо на неї 2 філе однієї рибки. Поміщаючи їх трохи внахлест, щоб не було між ними зазору.

8.Викладаємо на рибу половину загальної кількості сирної маси. Хверху по центру викладаємо половину вареної моркви. Використовуючи харчову плівку, згортаємо все у щільний рулет. Те ж повторюємо і з інгредієнтами, що залишилися.

9. Відправляємо рулети на 3-4 години у холодильник для застигання начинки. Готово!

Якщо ви вже складаєте меню для святкування Нового року, радимо внести в нього такий рулет з оселедця. Його можна подати замість «Шуби» і отримати величезну кількість компліментів своїй кулінарній майстерності та невичерпній фантазії.

Олена

Recent Posts

У Кам’янському з Днем батька привітали чоловіків, які самостійно виховують дітей

15 червня в усьому світі відзначають День батька. Це свято є чудовою нагодою висловити вдячність…

11 години ago

На Дніпропетровщині п’ятирічний хлопчик провалився у люк (відео)

Надзвичайною подією закінчилася звичайна дитяча прогулянка на 44-му кварталі у Кривому Розі. 5-річний хлопчик грав…

12 години ago

У Південному районі Кам’янського іде ремонт доріг

У понеділок, 16 червня, на шляхопроводі по проспекту Ювілейному, більш відомому містянам як «Чапаєвський мостик»,…

13 години ago

The Hardkiss представили сингл Crush з нового альбому (відео)

Гурт The Hardkiss презентував нову англомовну пісню Crush, в якій музиканти повернулися до альтернативного звучання.…

13 години ago

Як виглядають інженерно-фортифікаційні споруди на Дніпропетровщині

DeepState здійснили інспекцію інженерно-фортифікаційних споруд (ІФС), які зводять на адміністративній межі між Дніпропетровською та Донецькою…

13 години ago

На лівобережжі Кам’янського порізали чоловіка

У Кам’янському поліцейські затримали підозрюваного, який вдарив опонента ножем у живіт. Під час конфлікту 38-річний…

14 години ago