Як у жодному разі не можна варити гречку – читайте на Styler.
Всі з нас знають цю популярну формулу для варіння круп. Це 1 до 2, тобто на одну склянку крупи потрібно додати дві склянки води та варити до готовності.
З гречкою все роблять так само. Але це є помилка.
Секретом для багатьох стане те, що звична для кожного темна гречка з магазину – це вже напівготова крупа. Вона вже пройшла первинну обробку.
Для її приготування потрібно залити гречану крупу окропом (у відомій пропорції, 1 до 2). Після цього накрити кришкою і почекати, поки крупа поглине всю воду і набухне!
Якщо ви все ж таки не довіряєте такому незвичному для вас способу, після того, як заллєте окропом, поставте на вогонь і доведіть до кипіння гречку. Після цього вимкніть вогонь та накрийте кришкою каструлю. І тоді вже можна додати масло, спеції, засмажку.
Гречана крупа містить велику кількість магнію, марганцю, фосфору, міді та заліза. Всі ці мінерали сприяють зростанню та розвитку дітей. Також у гречці міститься вітамін B7, відомий як біотин.
Він відіграє важливу роль в обміні речовин і допомагає організму розщеплювати жири, вуглеводи та білки. Це низькокалорійний та ситний продукт, сміливо включайте її в раціон для насичення та комфортного та правильного схуднення.
У Кам'янському жінка під час сварки напала з ножем на співмешканця та вбила його. Про…
Гороскоп на травень розповість, хто з представників зодіакального сузір'я прийме в кінці весни важливе рішення. Саме…
15 травня на лівобережному стадіоні “Надія” відбулося справжнє футбольне свято: вперше юним футболістам, двум складам…
Дніпропетровський регіональний центр з гідрометеорології попереджає: у період з 17 по 20 травня на території…
В Україні полуниця цього тижня здорожчала. Причиною цього стали нестабільні на малооб'ємні постачання. Про це пише EastFruit. В основних…
Про це заявив мер Дніпра Борис Філатов у своєму телеграм-каналі. За його словами, у Дніпрі…