Для того щоб зробити сальтисон з рульки, вам знадобиться, власне, 2 рульки, овочі, прянощі та терпіння. Найважче у цій справі — дочекатися приготування бульйону. А далі все піде як по маслу!
Складові
Свиняча ніжка 2 шт., Морква 2 шт., Цибуля 2 шт., Петрушка 30 г, Лавровий лист 5 шт., Сіль за смаком, Чорний перець (горошком) 1 ст. л., Перець запашний за смаком, Часник 3 зуб.
Приготування
1. Дві великі рульки покладіть в каструлю і залийте водою. Доведіть їх до кипіння, зніміть піну та введіть сіль. Далі додайте цибулю та моркву. Варіть бульйон на повільному вогні під кришкою 3,5 години.
2. Потім додайте в бульйон лавровий лист та чорний перець горошком. Варіть рульки ще 30 хвилин. Далі дістаньте їх та остудіть. Відокремте м’ясо від кісток і розберіть його на волокна.
3. Змішайте м’ясо рульок, подрібнену петрушку і подрібнений свіжий часник. Додайте сіль та чорний мелений перець за смаком. Залийте фарш у мисці 3 ополониками бульйону, перемішайте.
4. Викладіть м’ясо у форму, заздалегідь вистелену харчовою плівкою, та сховайте закуску в холодильник на ніч. Вже на завтра вона буде готова до подачі.
Такий простий сальтисон наріжте скибочками і подавайте до столу просто так, разом із баночкою гострої гірчиці або хрону. Дуже смачно!
Комунальне підприємство "Добробут" надало оновлений перелік укриттів у Кам'янському, актуальний на 1 жовтня 2025 року.…
Жовтень 2025 року не подарує нам усім надію на зміни на краще, на успіхи в…
У Кам’янському академічному музично-драматичному театрі ім. Лесі Українки 2 жовтня відзначили День працівників освіти святковими…
У четвер, 2 жовтня, у Камʼянському на базі ДЮСШ №4 пройшов Кубок міста з художньої…
Дізнавачі Дніпра повідомили про підозру 33-річному шахраю. На вул.Янтарній чоловік, перебуваючи в оселі знайомого, ошукав…
Поліція Кривого Рогу відкрила кримінальні провадження за фактом нанесення тілесних ушкоджень двом військовим. Обох чоловіків…