Categories: Це цікаво

Рецепт дня: Бургер-суп з фаршем

Американська повсякденна кухня славиться своїми ситністю та незвичайними поєднаннями продуктів. Якщо смак класичного бургера в нашому регіоні знайомий кожному ще з юності, то бургер-суп з фаршем – щось новеньке навіть для великих кулінарів. Проте страва ця досить проста, а рецепт поширений, як у нас борщ, серед різних верств суспільства.

Коли потрібно приготувати обід для великої сім’ї, нечасто доводиться звертатися до вишуканих і складних рецептів. Так ось, американський суп з фаршем — максимально просте та ситне перше, яке до того ж нагадує смак улюбленого фастфуду. Що може бути привабливішим для голодних домочадців?

Для приготування бургер-супу вам знадобляться ті самі продукти, що і на бургер, за винятком води та плавленого сиру. Ці два інгредієнти відіграють ключову роль, що відповідає за консистенцію та ніжний смак супу.

Складові
Яловичий фарш 300 г, Цибуля 1 шт., Зелена цибуля 15 г, Томатна паста 3 ст. л. ,Вода 2 л ,Плавлений сир 160 г ,Сіль за смаком, Чорний перець (мелений) за смаком, Картопля 3 шт., Лавровий лист 2 шт., Олія 2 ст. л. ,Кріп 10 г, Хліб 30 г.

Приготування
1. У каструлю з товстим дном налийте олію. Поставте її на вогонь. Обсмажте на олії цибулю, нарізану дрібними кубиками. До цієї засмажки можна додати і моркву до смаку.

2. Через 5 хвилин пересипте до овочів фарш, додайте томатну пасту, сіль та перець. Добре перемішайте і смажте хвилин 10, продовжуючи помішувати. Тим часом наріжте картоплю невеликими кубиками.

3. Пересипте картоплю в каструлю, залийте все водою. Накрийте кришкою і варіть до м’якості картоплі. Далі пару черпаків бульйону перелийте в чашу блендера. Туди відправте плавлений сир.

4. Збийте бульйон із сиром і перелийте суміш у каструлю. Перемішайте, додайте лавровий лист. Дайте супу покипіти на повільному вогні ще кілька хвилин. Подавайте суп разом із підсушеним білим хлібом, посипавши кропом.

Американський бургер-суп із фаршем готовий. Якщо хочете, щоб його смак більше нагадував чизбургер, кожну порцію доповніть кількома скибочками рум’яного бекону та солоних огірків. Щедро посипте суп натертим чеддером. Смачного!

Олена

Recent Posts

Генератори та Starlink від Кам’янського військовим (відео)

Про чергову допомогу віськовим повідомив мер Андрій Білоусов. "Сьогодні разом з громадською організацією «Бджола», депутатом…

18 хв. ago

Захисник із Кам’янського отримав нове житло (відео)

Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. Вручив ключі від квартири нашому Захиснику, військовослужбовцю ТРО…

51 хв. ago

На Дніпропетровщині на пожежі загинула жінка

7 липня, о 10:01 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання будинку, розташованого на…

2 години ago

Музей історії міста Кам’янське – на конференції у Варшаві

Наприкінці червня у Варшаві відбулась Міжнародна конференція «Стійкість. Відновлення. Майбутнє: Культура у відновленні України».  Цей форум,…

3 години ago

Зірка серіалу “Всі жінки – відьми” Джуліан Мак-Магон помер після боротьби з раком

Австралійський актор Джуліан Мак-Магон помер у середу, 2 липня, у місті Клірвотер, у штаті Флорида.…

3 години ago

У Кам’янському судитимуть шахраїв, які видурили в родичів військових 5 мільйонів

Наразі встановлено 23 потерпілих з різних регіонів України. Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що…

4 години ago