Складові
Свинина 260 г, Картопля 120 г, Рис 50 г, Цибуля 1 шт., Томатна паста 40 г, Соняшникова олія 30 г, Цукор 1 дріб., Кінза 20 г, Часник 2 зуб., Помідор 2 шт., Сіль, Хмелі-сунелі, Червоний перець за смаком.
Приготування
1. Свинину відварюйте протягом 1,5 години. Далі дістаньте готове м’ясо з бульйону і трохи охолодіть. Наріжте картоплю кубиками і разом із рисом додайте в м’ясний бульйон. Варіть протягом 20 хвилин.
2. Цибулю наріжте кубиками і підсмажте на олії до золотистої скоринки. Натріть помідори на грубій тертці так, щоб в руках залишилася тільки шкірка. Додайте в сковороду томатну пасту і перемішайте. Додайте цукор. Тушкуйте пару хвилин. Кінзу крупно порубайте і відправте в сковороду. Часник натріть на дрібній тертці або пропустіть через прес. Також додайте до сковороди.
3. Все перемішайте. Готову засмажку пересипте в бульйон. Відварену свинину наріжте кубиком і додайте в бульйон. Додайте спеції, посоліть до смаку. Дайте супу прокипіти протягом 7 хвилин на повільному вогні.
Ось тепер суп готовий. Звичайно, щоб дотриматися грузинської традиції, ви можете додати до нього рубаний чилі та подрібнені волоські горіхи. Але ні того, ні іншого в харчо зі шкільної їдальні не було.
Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті:
У п’ятницю, 1 листопада, в Кам’янському на базі СК “Прометей” відбувся фестиваль з футзалу серед…
Про це повідомив мер міста Андрій Білуосов. "31 грудня 2024 року в бою поблизу Успеніна…
Ввечері у суботу, 1 листопада, у Дніпрі на Мануйлівському проспекті автомобіль насмерть збив людину. Про…
З 27 по 31 жовтня в місті Вінниця відбулися Чемпіонат України серед юнаків та Кубок…
Під час конфлікту жінка завдала потерпілому смертельного ножового поранення. Повідомлення про злочин надійшло до поліції…