Categories: Це цікаво

Рецепт дня: Суп харчо

Цей наваристий та ароматний суп приємно зігріє у зимову пору, швидко наситить та зачарує своїм смаком. І для цього не обов”язково готувати суп харчо за оригінальним кавказьким рецептом. Достатньо обрати його спрощений варіант, такий, як у шкільній столовій. Ви будете здивовані, якою смачною вийде ця страва.

Складові
Свинина 260 г, Картопля 120 г, Рис 50 г, Цибуля 1 шт., Томатна паста 40 г, Соняшникова олія 30 г, Цукор 1 дріб., Кінза 20 г, Часник 2 зуб., Помідор 2 шт., Сіль, Хмелі-сунелі, Червоний перець за смаком.

Приготування
1. Свинину відварюйте протягом 1,5 години. Далі дістаньте готове м’ясо з бульйону і трохи охолодіть. Наріжте картоплю кубиками і разом із рисом додайте в м’ясний бульйон. Варіть протягом 20 хвилин.

2. Цибулю наріжте кубиками і підсмажте на олії до золотистої скоринки. Натріть помідори на грубій тертці так, щоб в руках залишилася тільки шкірка. Додайте в сковороду томатну пасту і перемішайте. Додайте цукор. Тушкуйте пару хвилин. Кінзу крупно порубайте і відправте в сковороду. Часник натріть на дрібній тертці або пропустіть через прес. Також додайте до сковороди.

3. Все перемішайте. Готову засмажку пересипте в бульйон. Відварену свинину наріжте кубиком і додайте в бульйон. Додайте спеції, посоліть до смаку. Дайте супу прокипіти протягом 7 хвилин на повільному вогні.

Ось тепер суп готовий. Звичайно, щоб дотриматися грузинської традиції, ви можете додати до нього рубаний чилі та подрібнені волоські горіхи. Але ні того, ні іншого в харчо зі шкільної їдальні не було.

Олена

Recent Posts

У Кам’янському сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, вручили стипендії (відео)

Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. Щорічно у Кам’янському призначається стипендія виконавчого комітету міської…

2 години ago

Кам’янчанок запрошують для участі в освітній програмі “Зростай 2.0”

Департамент муніципальних послуг та регуляторної політики Кам’янської міської ради інформує, що в рамках проєкту Good…

5 години ago

Кам’янське втратило захисника

Сумну новину повідомив мер Андрій Білоусов. "11 вересня внаслідок ворожого обстрілу, виявивши стійкість та мужність…

6 години ago

Кам’янські спортсмени стали призерами чемпіонату Європи з кіокушин-кан карате

7 та 8 вересня в Румунії пройшов Чемпіонат Європи з кіокушин-кан карате OPEN KYOKUSHIN-KAN EUROPEAN…

6 години ago

Кам’янське долучиться до Всесвітнього дня прибирання

20 вересня Кам’янське, як і вся Україна, традиційно долучиться до всесвітнього дня прибирання. Основна мета – формування…

7 години ago

У День міста в Кам’янському народився один малюк

Породіллю привітав міський голова Андрій Білоусов. "Щороку вітаємо матусь, які народили немовлят у День міста.…

7 години ago