Складові
Свинина 260 г, Картопля 120 г, Рис 50 г, Цибуля 1 шт., Томатна паста 40 г, Соняшникова олія 30 г, Цукор 1 дріб., Кінза 20 г, Часник 2 зуб., Помідор 2 шт., Сіль, Хмелі-сунелі, Червоний перець за смаком.
Приготування
1. Свинину відварюйте протягом 1,5 години. Далі дістаньте готове м’ясо з бульйону і трохи охолодіть. Наріжте картоплю кубиками і разом із рисом додайте в м’ясний бульйон. Варіть протягом 20 хвилин.
2. Цибулю наріжте кубиками і підсмажте на олії до золотистої скоринки. Натріть помідори на грубій тертці так, щоб в руках залишилася тільки шкірка. Додайте в сковороду томатну пасту і перемішайте. Додайте цукор. Тушкуйте пару хвилин. Кінзу крупно порубайте і відправте в сковороду. Часник натріть на дрібній тертці або пропустіть через прес. Також додайте до сковороди.
3. Все перемішайте. Готову засмажку пересипте в бульйон. Відварену свинину наріжте кубиком і додайте в бульйон. Додайте спеції, посоліть до смаку. Дайте супу прокипіти протягом 7 хвилин на повільному вогні.
Ось тепер суп готовий. Звичайно, щоб дотриматися грузинської традиції, ви можете додати до нього рубаний чилі та подрібнені волоські горіхи. Але ні того, ні іншого в харчо зі шкільної їдальні не було.
В області почався сезон кліщів. Вони майже непомітні, але можуть залишити на все життя артрит,…
Захід відвідав міський голова Андрій Білоусов. "Третій рік поспіль у Кам’янському ліцеї №5 проходить традиційна…
Вранці у п'ятницю, 23 травня, на проспекті Тараса Шевченка, перехожі виявили тіло людини. Воно…
Ввечері 22 травня роботи стартували на проспекті Шевченка — наносять червоно-білі пішохідні переходи та оновлюють…
Репетиції комедії за п'єсою Рея Куні "Out of order" вже перемістилися на сцену Академічного театру…
Трагічну новину повідомив мер Андрій Білоусов. "17 травня в лікарні, внаслідок отриманих в бою чисельних…