Проте ваше улюблене печиво з дитинства легко приготувати самому. Зі зазначеної нижче кількості інгредієнтів вийде 14 пісочних квадратиків. Це 340 г найніжнішої розсипчастої випічки до чаю.
Складові
Цукрова пудра 80 г, Вершкове масло 100 г, Топлене молоко 60 мл, Жовтки 1 шт., Пшеничне борошно 210 г, Крохмаль 1 ст. л., Розпушувач 0,5 ч. л.
Приготування
1. У чашу міксера помістіть розм’якшене вершкове масло із цукровою пудрою і жовтком. Ретельно перемішайте інгредієнти до однорідності. Не припиняючи змішувати, введіть у суміш топлене молоко та крохмаль.
2. Замісіть тісто, поступово додаючи в суміш борошно, просіяне з розпушувачем. Довго вимішувати не потрібно! М’яке тісто помістіть у пакет і відправте в холодильник на 15 хвилин. Далі охолоджене тісто розкотіть в пласт товщиною приблизно 5 мм. Виріжте печиво за допомогою наявних форм. Перекладіть заготовки на лист, вистелений пергаментом.
3. Готуйте печиво «Топлене молоко» у добре розігрітій до 180 ° С духовці близько 15 хвилин. Зрозуміло, час випічки залежить від потужності вашого приладу. Тому перевірити печиво на готовність не завадить.
Готовій випічці дайте охолонути на деку. Потім пересипте печиво цукровою пудрою та подавайте до чаю. Запевняємо, таке «Топлене молоко» навіть краще за магазинне: ніжніший смак, тендітна текстура і чарівний аромат. Дозвольте собі таку розкіш!
На спортивних змаганнях побував мер Андрій Білоусов. "У спортивному комплексі «Прометей» стартував новий сезон «Пліч-о-пліч:…
Поліцейські Дніпра скерувати до суду обвинувальний акт щодо чоловіка, який вчинив замах на вбивство власної…
Понад чотирьох годин нічних пошуків завершилися позитивно і поліцейські Нікопольщини розшукали заблукалу 82-річну жінку. 21…
Дніпропетровська ОВА запрошує підприємців регіону на дев’яту онлайн-зустріч учасників платформи «Діалог влади та бізнесу». Тема…
Гурт Kalush Orchestra презентував кліп на пісню «Коли». Відео знімали у лісі. «Уявіть себе через…
У Кривому Розі правоохоронці ліквідували нарколабораторію з вирощування конопель. Там вилучили майже 3 тис рослин…