Поліцейські психологи провели заняття для правоохоронців Кам`янського

Зустрічі проводились у рамках проєкту «Пункт психологічних практик». Ініціатива проєкту орієнтована на відновлення ментального здоров’я та навчання дієвим практикам, які не тільки допомагають боротись зі стресом, а й значно покращують самопочуття.

Психологи сектору кадрового забезпечення Кам`янського районного управління поліції Анастасія Бєлоус та Жанна Анісовець провели психологічні заняття з використанням різноманітних технік та методів психологічного спрямування для поліцейських управління та підпорядкованих підрозділів.

Під час занять психологині розповіли поліцейським, як вберегти своє ментальне здоров’я в цей непростий для кожного українця час та обговорили можливість надання допомоги громадянам у збереженні позитивних емоцій та психологічного здоров’я.

Також, фахівчині поділились найдієвішими практиками, які не тільки допомагають боротися зі стресом, а й значно покращують загальне самопочуття. Серед них – дихальні вправи, орієнтовані на розслаблення м’язів.

За допомогою практичних вправ кожен поліцейський опанував навички першої психологічної допомоги під час виникнення різних емоційних станів і під час екстремальних ситуацій.

Надалі набутий досвід стане в нагоді правоохоронцям у їхній службовій діяльності.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *