Categories: Це цікаво

У короля Чарльза III діагностували рак

Офіційна резиденція монарха повідомляє, що під час нещодавньої госпітальної процедури короля щодо доброякісного збільшення простати було виявлено іншу проблему.

“Під час нещодавньої госпітальної процедури короля з приводу доброякісного збільшення простати було відзначено окреме питання, яке викликає занепокоєння. Наступні діагностичні тести виявили форму раку.

Його Величність сьогодні розпочав графік регулярного лікування, протягом якого лікарі порадили йому відкласти виконання громадських обов’язків. Протягом цього періоду Його Величність продовжить займатися державними справами та офіційною документацією у звичайному режимі.

Король вдячний своїй медичній команді за швидке втручання, яке стало можливим завдяки нещодавній процедурі у лікарні. Він, як і раніше, повністю позитивно оцінює своє лікування і сподівається якнайшвидше повернутися до повноцінної громадської діяльності”, — йдеться у заяві палацу.

“Його Величність вирішив поділитися своїм діагнозом, щоб запобігти спекуляціям і в надії, що це допоможе суспільному розумінню всіх тих, хто в усьому світі страждає від раку”.

Повідомляється також, що король Чарльз сам розповів своїм синам, принцам Вільяму та принцу Гаррі про діагноз. Він також особисто поінформував своїх братів принца Ендрю та принца Едварда та сестру принцесу Анну, перш ніж ця новина була оприлюднена публічно.

Олена

Recent Posts

Роботи з благоустрою, виконані у Кам’янському цього тижня

Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради за  період з 10.05.2024 по 17.05.2024 було…

3 години ago

Посилення Дніпропетровської ТЦК: офіційний коментар

Вчора мережею почала ширитися інформація про те, що нібито 18 травня до Дніпропетровської області прибудуть…

5 години ago

У Дніпрі затримали грабіжника

Поліцейські Дніпра повідомили про підозру чоловіку, який вчинив грабіж на вулиці міста. Зловмисник, побачивши смартфон…

6 години ago

На Дніпропетровщині чоловік вдарив цеглиною односельця

Поліцейські затримали 36-річного жителя, який спричинив тяжкі тілесні ушкодження односельцю. Нападник під час конфлікту схопив…

6 години ago

Роки війни і День музеїв у Кам`янському

18 травня музейні працівники всього світу відзначають своє професійне свято – Міжнародний день музеїв.  Його…

7 години ago

На Донеччині загинув захисник з Кам’янського

Про це повідомив мер Андрій Білоусов. "5 травня поблизу населеного пункту Тоненьке на Донеччині, в…

7 години ago