Замочивши бобові увечері, вранці ви витратите лише 20 хвилин, щоб подати рідним смачний сніданок. Також ви можете зробити із сочевичних млинців відмінну закуску. Так як вони дуже гнучкі, це чудова основа для налисників. Начиніть їх крем-сиром із зеленню, тоді вашій закусці не буде рівних.
У тісто для млинців ви можете додавати спеції на свій смак. Ми рекомендуємо використовувати сушені прованські трави, мелену паприку та сіль із перцем. Але також ви можете всипати у сочевичне тісто і свої улюблені прянощі, які вважаєте за потрібні.
Складові
Сочевиця 150 г, Вода 600 мл, Прованські трави 0,5 ч. л., Паприка 1 ч. л., Сіль по смаку, Чорний перець (мелений) 2 щіп.
Приготування
1. Добре промиваємо сочевицю. Заливаємо її 300 мл чистої води. Залишаємо сочевицю на 3 години при кімнатній температурі для замочування.
2. Відкидаємо бобові на сито. Поміщаємо сочевицю в глибоку миску. Заливаємо знову 300 мл чистої води. Використовуючи занурювальний блендер, подрібнюємо все до стану гладкого пюре. Всипаємо до сочевиці мелену паприку та прованські трави. Додаємо сіль та чорний мелений перець. Добре перемішуємо всі інгредієнти до однорідності.
3. Змащуємо сковороду олією за допомогою кулінарного пензлика. Наносимо тісто тонким шаром. Обсмажуємо на сковороді млинці із сочевичного тіста.
4. Готуємо млинці до тих пір, поки їх поверхня не стане матовою (приблизно протягом 1,5 хвилин з кожного боку). Обсмажуємо на середньому вогні.
В результаті у вас має вийти приблизно 8 великих млинців. Вони дуже поживні та ароматні. Тому ні дорослі, ні діти не зможуть відмовитися від такого апетитного перекушування. Подавайте млинці з червоної сочевиці зі сметаною або улюбленими соусами. Вони будуть якраз до речі.
Артист на архівному фото показав, який вигляд мав 25-30 років тому. Український співак Олександр Пономарьов приголомшив, як…
Поліція Дніпра затримала підозрюваного за незаконне заволодіння автівкою містянина. Перебуваючи під домашнім арештом за аналогічний…
22 листопада у смт Обухівка зникла Іщенко Валентина Дмитрівна. 74-річна жінка вийшла з машини та…
Про це Андрій Білоусов повідомив у соцмережах. "Відвідав 6-ту державну пожежно-рятувальну частину, що дислокується на…
Простодушна і «легковажна» оперета, наперекір усім закидам щодо своєї відірваності від життя, продовжує існувати й…
Сирники - це дуже популярна страва, яку пробував майже кожен, але не всі вміють готувати.…