Насправді для цього рецепту підійде філе будь-якої білої риби. Наприклад, минтаю, хека чи тріски. Як ви зрозуміли, весь секрет смаку не в м’ясі, а в томатному соусі з овочами. Якщо оцінити список продуктів, можна зробити висновок, що страва виходить дуже ощадливою.
Складові
Філе білої риби 0,9 кг, Цибуля 300 г, Морква 300 г, Вода 350 мл, Томатна паста 100 г, Італійські трави 0,5 ч. л., Олія соняшникова 3 ст. л.
Приготування
1. Рибне філе повністю розморозьте та дайте стекти рідини. Наріжте м’ясо середніми шматочками. Очистіть овочі. Цибулю наріжте тонкими півкільцями, а моркву натріть на великій тертці.
2. На добре розігрітій олії протушкуйте до прозорості цибулю. Через 2 хвилини додайте до неї моркву. Тушкуйте ще хвилину, помішуючи. Далі введіть у засмажку томатну пасту. Посоліть і поперчіть все, додайте спеції та воду. Перемішайте соус і викладіть у нього шматочки риби. Накрийте кришкою сковороду і тушкуйте філе в соусі на середньому вогні близько 30 хвилин (до готовності). Час також залежить від товщини шматочків.
Страва готова! Подавайте рибу із будь-яким гарніром, щедро поливаючи її маринадом. Хек у соусі відмінно поєднується з картопляним пюре та рисовою кашею. Соковита та ніжна рибка в ароматній томатній заправці, приготована таким способом, гарна і сама по собі. Її можна подавати як у гарячому, так і у холодному вигляді. Готуйте із задоволенням.
З 17 по 23 листопада жовтня у Кам’янському пройдуть цікаві спортивні заходи, які зберуть юних…
Днями на одному з дорожніх постів патрульні зупинили водія автомобіля Geely. Той надав для перевірки…
Криворізькі поліцейські затримали місцевого жителя, причетного до вбивства 16-річного хлопця. Під час конфлікту фігурант завдав…
Театр імені Лесі Українки, готуючись відзначати потрійний – «125-90-45» – ювілей, з’ясував, що зараз в…
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Вночі ворог спрямував на Дніпропетровщину безпілотники. Згідно повідомлення…
Про це повідомив в.о голови ОВА Владислав Гайваненко. "Вночі агресор спрямував на Дніпропетровщину безпілотники. Внаслідок…