Це не той капустяний салат, яким «давляться» жінки, що прагнуть схуднути напередодні весни. Він досить ситний і поживний, з пікантним смаком та хрусткою текстурою. «Білим» люблять ласувати і діти, і чоловік. Заготовляти його багато немає сенсу, оскільки простіше нарізати перед самою подачею до столу. За 15 хвилин упорається кожен.
Для приготування цієї закуски підійде як свіжа, так і торішня капуста. Насправді можете взяти навіть пекінську чи айсберг. Але найдешевше виходить із звичайної білокачанної. Також вам знадобиться морквина та одна копчена куряча грудка. Втім, подробиці побачите далі.
Складові
Капуста білокачанна 300 г, Сіль 1 щіп., Майонез за смаком, Морква 1 шт., Копчена куряча грудка 200 г.
Приготування
1. Чверть качана капусти дрібно наріжте, відіжміть її руками і пересипте сіллю. Перекладіть капусті у глибокий салатник. Моркву натріть на великій тертці і відправте до капусти.
2. Копчену курячу грудку наріжте настільки дрібно, наскільки це можливо. Жорстку шкірку бажано не використовувати. Пересипте філе до капусти та моркви. Заправте все майонезом і ретельно перемішайте.
Ось і весь рецепт. За бажанням додайте в салат рубану зелень: петрушку, кріп або кінзу. Спеції також вітаються. Можна додати по щіпці меленого перцю та гірчиці. Якщо хочете зробити закуску легшою, замініть майонез сметаною або розбавте навпіл. Цю смачну і досить бюджетну страву реально готувати щодня без істотних витрат часу та зусиль!
Дуже апетитні сосиски в тісті легко готуються і швидко з'їдаються. Ця страва точно не залишиться…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "російська армія атакувала Дніпровський район. Пошкоджена інфраструктура. Зараз…
Від 1 січня 2025 року педагогічні працівники середніх шкіл почнуть отримувати щомісячну доплату в розмірі…
Компанія Warner Bros. Pictures оприлюднила новий трейлер сімейного пригодницького екшну, заснованого на популярній комп'ютерній грі…
Трагічну новину повідомив мер Андрій Білоусов. "01березня в бою поблизу населеного пункту Тоненьке на Донеччині,…
З часом накип та забруднення в чайнику можуть не тільки зіпсувати смак напоїв, але й…