Categories: Це цікаво

Співачка LP похвалилася худі з прапором Росії та нарвалася на хейт

Американська співачка LP, справжнє ім’я якої Лора Перґоліцці, неочікувано оскандалилася своїм вчинком.

У своєму Instagram артистка похвалилася подарунком, який отримала від російського фан-клубу. Росіяни вручили LP біле худі на якому був зображений корабель у кольорах прапора РФ, а також напис: “Russia official”. Співачка розхвалила подарунок росіян та подякувала за такий презент.

Співачка LP / Фото: instagram.com/iamlpofficial

Утім, такий вчинок LP обурив користувачів Мережі. Виконавиці нагадали, що вона прославляє країну-агресорку Росію, яка вторглася до України, знищує міста та селища і вбиває невинних людей. Тож, LP ролик з російським триколором швидко видалила. Виконавиця спробувала виправдатися, мовляв, любить всіх своїх прихильників. Також співачка оголосила про свій концертний тур країнами Балтії та запросила туди українців.

“Я дуже пишаюся і вдячна кожному своєму фанату по всьому світу. І я знаю безліч українських біженців. Я б хотіла сказати українським прихильникам, як багато я вас підтримую і завжди підтримувала. Я люблю вас і сподіваюся побачити найближчими тижнями. Дякую, що підтримуєте мене багато років. Не можу дочекатися зустрітися з вами”, – виправдалася LP.

Співачка LP / Фото: Associated Press

Утім, користувачі Мережі не оцінили її виправдань. Юзери в Instagram вимагають скасовувати її концерти, а також обурюються, що вона, як публічна людина, підтримує країну-терористку.

  • Ви велике розчарування для своєї країни. Так, продовжуй носити ці російські толстовки і демонструй свою підтримку путіну.
  • Прихильниця росії… Я сподіваюся, що кожна цивілізована країна бойкотуватиме ваші шоу
  • Скасуйте її шоу в Балтії! Вона підтримує терористів! Іди співай в москві
  • Яке огидне ставлення до росіян, коли вони буквально щодня вбивають українців, ти впливова і маєш думати, що транслювати…Соромно!

Іронічно те, що на початку повномасштабної війни LP підтримувала українців, виступала на концертах з українськими прапорами та зізнавалась у коханні до України.

Згодом стало відомо, що у Литві скасували виступ американської співачки. До слова, концерт артистки у Каунасі, Литва, мав відбутися 4 березня. Втім, після скандального ролику артистки її світові фани почали протестувати проти концертів у Європі. Зокрема, попросили “викреслити Каунас і їхати до москви”.

Олена

Recent Posts

Кам’янчани крали гроші з чужих карток

У Кам'янському поліцейські викрили двох чоловіків, причетних до крадіжок грошей з чужих рахунків. В обох…

3 хв. ago

Центр зайнятості Кам’янського запрошує на навчання

Кам’янська філія Дніпропетровського ОЦЗ запрошує на навчання за напрямом «Сучасні технології лазерного гравірування та різання…

9 хв. ago

Освітні діалоги: Київ-Кам’янське

17 та18 травня команда з 20 керівників ЗЗСО Камʼянського разом з директором департаменту освіти Наталією…

33 хв. ago

У Кам’янському жилмассив Дніпробуд лишився без води

Про це повідомили у Єдиній диспетчерській службі. "Кам'янське ВКГ КП ДОР "Аульський водовід" повідомляє:Для проведення…

52 хв. ago

Кемерон Діас повертається в кіно через 10 років: зявилися перші кадри шпигунської комедії

Netflix опублікував перші кадри шпигунського фільму «Знову у справі» з Кемерон Діас та Джеймі Фоксом.…

1 годину ago

Ворог атакував Дніпропетровщину: загорівся готель (відео)

Сьогодні російські окупаційні війська, вчергове, атакували Нікополь. Окупанти цілили в мирне населення. В результаті ворожого удару…

1 годину ago