У Кам’янському відбувся чемпіонат області з греко-римської боротьби

22 та 23 березня на базі ДЮСШ №1 відбувся чемпіонат Дніпропетровської області з греко-римської боротьби U 17 під гаслом “Пам’ятаємо! Перемагаємо!”.

Змагання зібрали 70 спортсменів з Кривого Рогу, Верхньодніпровська, Вільногірська, Васильківки, Дніпра та Кам’янського. Змагання пройшли за підтримки ГО “Бджола” та міського голови Андрія Білоусова.

Наше місто представляли близько 20 вихованців ДЮСШ№1 та ДЮСШ№3, де активно розвивається греко-римська боротьба.

Привітати учасників завітали почесні гості: начальник управління молоді та спорту Анатолій Івашина, президент міської федерації греко-римської та вільної боротьби Олександр Сплодитель, майстер спорту, ветеран греко-римської боротьби Іван Вишницький, представники ГО “Бджола” Тетяна Агаркова, Ірина Гончарук і Наталія Бондаренко, директор ДЮСШ№1 Микита Івашина та директор ДЮСШ№3 Микола Маймур.

– Дуже приємно, що нам випала честь приймати чемпіонат області, – зазначив А.Івашина. – Кам’янчани дуже люблять боротьбу, цей вид спорту розвивається у нашому місті понад 70 років. За цей час випустилося безліч видатних спортсменів. Один з них сьогодні серед нас – це майстер спорту Іван Вишницький. Ще за радянські часи він здобув звання майстра спорту і з того часу плідно розвиває греко-римську боротьбу у нашому місті та працює з дітьми. Усього в нашому місті на постійній основі тренується більше 300 спортсменів та працює 6 тренерів греко-римської боротьби. За дорученням міського голови, який підтримує розвиток цього виду спорту, вітаю всіх спортсменів та бажаю перемоги. Перемоги, як в спорті, так і нашій Україні. Ми безмежно вдячні тим, хто сьогодні боронить нашу країну та виборює нашу Незалежність. Слава Україні!
Як розповів Олександр Сплодитель, ці змагання були відбірковими до чемпіонату України, який пройде 5-7 квітня в Тернополі. Він також наголосив, що в місті активно розвивається греко-римська боротьба.

– У Кам’янському дуже потужна тренувальна база, – сказав О.Сплодитель. – Приклад тому, що наш спортсмен Іван Стефанський на минулому тижні став переможцем на чемпіонаті України в Дніпрі. В нас є гарні тренери та хороший потенціал. Радий, що ми можемо займатися цим видом спорту та розвивати його.
Серед учасників були потужні спортсмени Михайло Руденко, який змагався у ваговій категорії 71 кг та посів друге місце, а також Іван Бринюк, який здобув перемогу у ваговій категорії 92 кг.

 

Margaret

Recent Posts

Відбулося позачергове засідання сесії Кам’янської міської ради

Сьогодні, 17 травня, відбулося позачергове засідання сесії міської ради. До порядку денного було включено три…

23 хв. ago

На Дніпропетровщині зловмисник пограбував пенсіонерку

У Павлограді поліцейські затримали підозрюваного у скоєнні злочину. Раніше судимий чоловік заволодів речами потерпілої на…

23 хв. ago

Кам’янчанин Олександр Сваток виступить на Євро-2024 у складі збірної України з футболу

Головний тренер збірної України з футболу Сергій Ребров оголосив попередній список гравців, які візьмуть участь…

53 хв. ago

Рецепт дня: Лінивий пиріг з лаваша

Приготування апетитної домашньої випічки - це не завжди історія про трудомісткий заміс тіста. Адже можна…

1 годину ago

Які продукти в Україні здешевшали за місяць

В Україні дешевшають овочі торішнього врожаю. Знижуються ціни також на гречані крупи, а також на яйця. Про…

2 години ago

Коли вийде 2 сезон серіалу “Володар перснів: Персні влади” (відео)

Шанувальники чекають на серіал "Володар перснів: Персні влади" 2 сезон, починаючи з 2017 року, коли…

2 години ago