Крім грибів та моркви, спробуйте додати ще редис, червонокачанну капусту, болгарський перець чи інші сорти грибів. Для додаткової ніжності беріть за основу курячі стегенця на кістці. А свіжий імбир і часник — найкращі добавки для їхнього маринування. Зрештою ви отримаєте смачну, ароматну основу для справжнього японського супу.
Замаринуйте і обсмажте соковиті курячі стегенця. Потім повторно використовуйте ароматний соус для приготування наваристого, ситного бульйону. Рецептура подібних супів абсолютно зрозуміла і чудово допомагає господаркам при катастрофічній нестачі часу. Рекомендуємо подавати готовий суп відразу ж, негайно. Страва відмінно поєднується із сухариками та грінками із чорного хліба.
Складові
Вермішель тонка 200 г, Соєвий соус 130 мл, Цукор 30 г ,Соус теріякі 40 г , Імбір 1 ст. л., Часник 4 зуб., Курячий окіст 350 г, Цибуля 2 шт., Олія 4 ст. л., Капуста пекінська 100 г, Шампіньйони 100 г, Зелена цибуля 0,5 пуч., Чорний перець (мелений) за смаком.
Приготування
1. У великій мисці змішайте соєвий соус, теріякі, цукор, імбир та часник. Додайте курку (без кісток) і перемішайте. Щільно накрийте поліетиленовою плівкою і поставте в холодильник щонайменше 20 хвилин.
2. Приготуйте локшину відповідно до інструкції на упаковці. Наріжте 1 цибулю, відкладіть убік. Дістаньте курку з холодильника.
3. Поставте друшляк або велике ситечко над мискою і злийте маринад з курки. Збережіть чверть склянки рідини, решту можна викинути.
4. Нагрійте 2 столові ложки олії у сковороді на середньому вогні. Додайте курку і смажте її до золотистої скоринки з обох боків (по 4-5 хвилин на кожну сторону). Викладіть м’ясо в миску.
5. Розігрійте столову ложку олії, що залишилася, в сковороді на середньому вогні. Додайте нарізану 1 білу та зелену цибулю. Готуйте овочі, періодично помішуючи, до появи аромату та напівпрозорості.
6. Додайте маринад, що залишився. Готуйте, періодично помішуючи, поки соус не загусне (десь 2 хвилини).
7. Поступово додайте бульйон, постійно помішуючи, доведіть до кипіння на сильному вогні. Поки бульйон закипає, подрібніть курку на шматочки за допомогою двох виделок. Додайте її разом з соком, що виділився.
8. Викладіть капусту та гриби в сковороду. Зменшіть вогонь до середнього і тушкуйте їх від 3 до 5 хвилин. З’єднайте зварену локшину з м’ясом, бульйоном та овочами, перемішайте і проваріть ще пару хвилин. Розлийте суп по тарілках, посипте зеленню та подавайте до столу.
Пікантний смак супу у стилі азіатської кухні готовий. Щоб максимально прискорити приготування, для отримання яскравого бульйону можна використовувати бульйонний кубик. Зазвичай такий суп подається з рисовою або яєчною локшиною.
Підписали Меморандум про співпрацю з громадською організацією «МАРТІН-клуб», яка допомагає постраждалим від війни, а також…
Когось легко зрозуміти, а хтось - ніби з іншого світу. Ця трійка знаків Зодіаку знає,…
Суд виніс вирок чоловіку, який пограбував будинок військовослужбовця у місті Дніпрі. За скоєння злочину суд призначив…
У межах проєкту "Мобільна цифрова лабораторія" (MOCEL) тут обладнали тимчасову студію, де команда музею разом…
У середу, 20 серпня, у Дніпрі виявили розбиту Toyota Camry. Вона знаходилась на Сонячній Набережній, на…
21 серпня у Кам`янській філії Дніпропетровського ОЦЗ відбудеться ярмарок вакансій на замовлення: ТОВ «ТАС ДНІПРОВАГОНМАШ».…