РБК-Україна (проект Styler) розповідає, чим корисна редиска, кому варто відмовитись від її вживання, а також як вибрати найкращі коренеплоди.
Редиска містить велику кількість корисних речовин, необхідних організму людини для профілактики весняного авітамінозу – калій, кальцій, магній, залізо, йод, фосфор, вітамін С, фітонциди, природній інсулін та клітковину тощо.
В цілому, за словами експертів, редиска:
Попри величезну кількість корисних речовин, декому редиску краще не їсти, щоб поберегти здоров’я або ж не погіршити вже наявні в організмі проблеми.
Йдеться передусім про дискомфорт у кишківнику. Тому абсолютно всім дієтологи радять не вживати редиску щодня й у великій кількості.
Не радять їсти цей овоч взагалі тим людям, які мають:
Крім того, не радять вживати редиску жінкам, які мають дітей на грудному вигодовуванні.
Для того, щоб редиска була смачною та корисною, вибирати її радять уважно. До того, як купувати цей овоч, варто звернути увагу на зовнішній вигляд:
Для того, щоб позбутися можливих шкідливих речовин, дехто радить також перед вживанням замочити редиску на пів години у солоній воді.
Українська співачка родом з Кам'янського Віра Брежнєва вперше за тривалий час розповіла про своїх дітей і…
18 травня відсвяткував 75-річний ювілей почесний громадянин нашого міста, видатний скульптор Хачатрян Гарнік Ашотович. За…
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Приступили до другого етапу будівництва меморіального комплексу на…
17-18 травня в місті Дніпро відбувся чемпіонат Дніпропетровської області з веслування на байдарках і каное…
Весна принесла із собою не тільки тепло, а й велику кількість свіжих овочів. На тлі…
Цього тижня в Україні зафіксовано чергове зростання цін на торішні столові буряки. Про це повідомляють аналітики проєкту EastFruit. Згідно з даними,…