ІНГРЕДІЄНТИ
борошно – близько 500 г, сир кисломолочний – 3 ст. несолоний, цукор – 4 ст.л., сіль за смаком, ваніль – 1 г, яйця – 1 шт., дріжджі – 13 г, вода – 200 г теплої, мед – 1 ст.л. (можна і без нього), олія – для смаження.
ДЛЯ СИРОПУ
цукор – 1 ст., вода – 1, 5 ст., лимони – сік 1 лимона / за бажанням /.
ДЛЯ ПОСИПКИ
цукрова пудра, кориця – небагато / за бажанням /
ПРИГОТУВАННЯ
1. З продуктів замісити м’яке тісто. Дати піднятися протягом 20 хвилин. Сформувати кульки розміром з волоський горіх і смажити їх у гарячій олії, в глибокій сковороді.
2. Смажити, часто перевертаючи, до бажаного темно-золотистого кольору. Після охолодження тверді локмі (пончики) опустити в гарячий сироп.
3. Можна залити їх сиропом, помістивши в більш глибоке деко. Коли вони охолонуть і просочаться сиропом, посипати цукровою пудрою.
4. З цієї дози має вийти близько 70 шт. Після того як полежать деякий час, вони набувають аромату і смаку куплених пончиків.
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Разом із керівником благодійного фонду «Осоння України» Олександром…
У найскладніші часи підприємства Метінвесту – сталева опора економіки України. Цьогоріч за підсумками дев’яти місяців…
Деталі повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Розпочали підготовку проєкту з реконструкції та будівництва зупинкових комплексів…
З нагоди Всесвітнього дня боротьби з цукровим діабетом представники громадської організації «Бджола» та медичні фахівці…
14 та 15 листопада у Дніпрі проходив Чемпіонат Дніпропетровської області з художньої гімнастики. У змаганнях…
Історії людей, які змінюють життя навколо себе, народжуються з мрії. Саме так сталося з пані…