ІНГРЕДІЄНТИ
борошно – близько 500 г, сир кисломолочний – 3 ст. несолоний, цукор – 4 ст.л., сіль за смаком, ваніль – 1 г, яйця – 1 шт., дріжджі – 13 г, вода – 200 г теплої, мед – 1 ст.л. (можна і без нього), олія – для смаження.
ДЛЯ СИРОПУ
цукор – 1 ст., вода – 1, 5 ст., лимони – сік 1 лимона / за бажанням /.
ДЛЯ ПОСИПКИ
цукрова пудра, кориця – небагато / за бажанням /
ПРИГОТУВАННЯ
1. З продуктів замісити м’яке тісто. Дати піднятися протягом 20 хвилин. Сформувати кульки розміром з волоський горіх і смажити їх у гарячій олії, в глибокій сковороді.
2. Смажити, часто перевертаючи, до бажаного темно-золотистого кольору. Після охолодження тверді локмі (пончики) опустити в гарячий сироп.
3. Можна залити їх сиропом, помістивши в більш глибоке деко. Коли вони охолонуть і просочаться сиропом, посипати цукровою пудрою.
4. З цієї дози має вийти близько 70 шт. Після того як полежать деякий час, вони набувають аромату і смаку куплених пончиків.
У Дніпрі встановили національний рекорд відтискань на брусах. 8 атлетів зробили понад 50 тисяч повторень…
Це сталося у неділю ввічері, 24 листопада, на площі біля супермаркету АТБ, яке знаходиться на…
23 листопада в групі "Б" відбувся один з цікавіших матчів чемпіонату міста Кам'янське з футзалу…
24 листопада, о 09:21,на вулиці Південна села Південне Девладівської сільської територіальної громади Криворізького району, виникла…
Удень 21 листопада, співробітники роти з обслуговування водних об'єктів виявили біля лісосмуги Дніпровського району автомобіль…
Поліцейські Кам’янського розшукують 15-річного Козлова Даніла. 24 листопада близько 15:00 хлопець пішов з дому та…