ІНГРЕДІЄНТИ
борошно – близько 500 г, сир кисломолочний – 3 ст. несолоний, цукор – 4 ст.л., сіль за смаком, ваніль – 1 г, яйця – 1 шт., дріжджі – 13 г, вода – 200 г теплої, мед – 1 ст.л. (можна і без нього), олія – для смаження.
ДЛЯ СИРОПУ
цукор – 1 ст., вода – 1, 5 ст., лимони – сік 1 лимона / за бажанням /.
ДЛЯ ПОСИПКИ
цукрова пудра, кориця – небагато / за бажанням /
ПРИГОТУВАННЯ
1. З продуктів замісити м’яке тісто. Дати піднятися протягом 20 хвилин. Сформувати кульки розміром з волоський горіх і смажити їх у гарячій олії, в глибокій сковороді.
2. Смажити, часто перевертаючи, до бажаного темно-золотистого кольору. Після охолодження тверді локмі (пончики) опустити в гарячий сироп.
3. Можна залити їх сиропом, помістивши в більш глибоке деко. Коли вони охолонуть і просочаться сиропом, посипати цукровою пудрою.
4. З цієї дози має вийти близько 70 шт. Після того як полежать деякий час, вони набувають аромату і смаку куплених пончиків.
У четвер, 2 жовтня, у Камʼянському на базі ДЮСШ №4 пройшов Кубок міста з художньої…
Дізнавачі Дніпра повідомили про підозру 33-річному шахраю. На вул.Янтарній чоловік, перебуваючи в оселі знайомого, ошукав…
Поліція Кривого Рогу відкрила кримінальні провадження за фактом нанесення тілесних ушкоджень двом військовим. Обох чоловіків…
У четвер, 2 жовтня, на вулиці Посполитій (колишній Гвардійській) сталася ДТП. Попередньо, там зіштовхнулись BMW…
З нагоди поважного ювілею керівництво Криничанської селищної ради завітало з подарунками та щирими вітаннями до…
Про ситуацію в місті на ранок повідомив мер Андрій Білоусов. "За повідомленням начальника ОВА, цієї…