Categories: Події

Школярі Камʼянського змагалися в естафетах

У пʼятницю, 19 квітня, у камʼянському ліцеї № 19 відбулися естафети “Спортивними бути модно” серед учнів 5, 6-х класів від КЗ “Спорт для всіх”.

Як розповіла головний фахівець міського центру Ірина Панус, свої сили у змаганнях випробували 4 збірні команди, серед яких були й учасники проєкту Всеукраїнські шкільні ліги “Пліч-о-пліч”.

– Сьогодні ми підготували для дітей дистанції з елементами флорболу, футболу та легкої атлетики. Крім того, було вирішено додати до змагань вікторину, щоб ліцеїсти продемонстрували й теоретичні знання з різних видів спорту, – зазначає І. Панус, – Оскільки ми проводимо цей марафон естафет кожного тижня в різних навчальних закладах міста, не можливо не помітити наскільки наша молодь активна, спортивна та привітна. Дуже приємно спостерігати й за вболівальниками – вчителями та однокласниками, які приходять підтримати юних спортсменів. Цікаво, що зараз школи почали об’єднуватись, і наступного разу ми відвідаємо 10 гімназію, куди завітають класи з 24 ліцею – це буде справжня запекла боротьба.

Розпочалося дійство з вітального слова організаторів, які побажали учасникам спортивного завзяття та веселих стартів, а також ознайомили їх з правилами проходження естафет. Зрештою, під музичний супровід, малеча охоче взялася проходити дистанції. Усі команди успішно демонстрували свою вправність у володінні різноманітним спортивним інвентарем.

В результаті напруженої боротьби все ж таки було визначено двох лідерів – команди “Гепарди” і “Удар”, які були нагороджені грамотами.

Margaret

Recent Posts

У Дніпрі на заїзді на Центральний міст збили мотоцикліста (відео)

У понеділок, 13 травня, на Слобожанському проспекті, в районі заїзду на Центральний міст, сталася аварія.…

30 хв. ago

У Кам’янському оголошено конкурс дитячих малюнків “Моя мрія”

Центр соціальної підтримки ветеранів війни, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників і…

13 години ago

Кам’янські акробати посіли третє місце на міжнародному турнірі

З 10 по 12 травня в місті Бургас (Болгарія) пройшов міжнародний турнір зі спортивної акробатики…

14 години ago

У Кам’янському вимикатимуть світло: адреси

АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» інформує: У зв'язку з виконанням профілактичних робіт відбудеться тимчасове припинення електропостачання…

14 години ago

У Дніпрі жінка зарізала чоловіка, а труп заховала у підвалі

Злочин стався 1 травня по вулиці Лубенська в Новокодацькому районі міста. Поліцейські встановили, що під…

15 години ago

Жахачка про павука Стінга вийде у кіно на початку червня (відео)

6 червня дистриб'юторська компанія Green Light Films випускає в український прокат фільм "Стінг. Жах ночі".…

15 години ago