Categories: Політика

В СБУ Дніпропетровської області з’явився новий начальник: що про нього відомо

1 травня Володимир Зеленський призначив Дмитра Сергійовича Нєвєдрова начальником Управління Служби безпеки України у Дніпропетровській області. Зміни в керівництві СБУ пройшли ще в декількох регіонах України. Варто зазначити, що обласна СБУ була без очільника з 7 лютого 2023 року, коли Зеленський зняв з цієї посади Сергія Лисака, він тоді очолив Дніпропетровську обласну військову адміністрацію.

Інформатор вирішив трохи дізнатися про нового керівника СБУ регіону.

З 16 січня 2021 року до 1 травня 2024 року Дмитро Нєвєдров очолював Управління СБУ у Миколаївській області (виконував обов’язки – з листопада 2020 року). Призначав та звільняв з цієї посади його також Володимир Зеленський.

Ще раніше Нєвєдров був начальником транспортного управління у складі головного Управління контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки Служби безпеки України.

23 грудня 2020 року Дмитро Нєвєдров захистив наукову дисертацію на тему оцінки впливу на довкілля в проєктах будівництва та реконструкції об’єктів критичної інфраструктури в Національному транспортному університеті, – повідомляло “Суспільне Миколаїв” у січні 2021 року.

24 серпня 2022 року Володимир Зеленський присвоїв тоді ще полковнику Нєвєдрову Дмитру Сергійовичу звання бригадного генерала. Зроблено це відповідним указом №603/2022.

Margaret

Recent Posts

У Дніпрі пограбували чоловіка

У Дніпрі патрульні затримали грабіжника. Удень 14 травня в поліцію надійшла інформація про грабіж у…

5 секунд ago

До уваги кам’янчан: кількість трамваїв на міських маршрутах буде значно скорочена

Про це повідомляє міський голова Андрій Білоусов. "Шановні мешканці Кам‘янського! Через потребу в зниженні споживання…

12 години ago

До уваги внутрішньо переміщених осіб, що мешкають в Кам’янському

Громадська організація «Правопростір» в межах програми «Єднання заради дії», що втілюється IREX за підтримки Державного…

13 години ago

Освітяни Кам’янського відправили чергову автівку на фронт

Про це повідомила директор департаменту освіти Наталія Рева. "33 автомобіль від освітян поповнив автопарк ЗСУ…

14 години ago

На Дніпропетровщині у чоловіка вилучили арсенал зброї

Поліцейські Новомосковська вилучили арсенал зброї та боєприпасів у 52-річного місцевого мешканця. У своєму гаражі фігурант…

14 години ago

У Дніпрі хлопець з гвинтівки вистрелив у 39-річного чоловіка: потерпілий помер

11 травня на вулиці Володимира Івасюка посварились сусіди. 17-річний хлопець вистрелив з пневматичної гвинтівки в 39-річного…

14 години ago