Щоразу, готуючи кукурудзяні палички вдома, ви насолоджуватиметеся ароматом свіжої випічки, що наповнює кухню. Ці повітряні та хрумкі снеки – справжнє задоволення для всієї родини. Сьогодні ми поділимося з вами перевіреним рецептом, щоб і ви змогли порадувати своїх домашніх.
Процес приготування дуже легкий. Із запропонованої кількості продуктів у вас вийде приблизно чотири порції паличок. І, до речі, рецепт пісний, без використання вершкового масла та яєць.
Складові
Кукурудзяне борошно 100 г, Пшеничне борошно 100 г, Соняшникова олія 60 мл, Розпушувач 5 г, Сіль 1 щіп., Вода 120 мл
Приготування
1. У великій мисці змішайте кукурудзяне борошно, пшеничне борошно, розпушувач і сіль.
2. Додайте рослинну олію і ретельно перемішайте, поки суміш не стане схожою на крихту.
3. Розділіть тісто на кілька рівних частин і скачайте їх у вигляді паличок.
4. Викладіть палички на деко, попередньо покрите пергаментом, і трохи змастіть їх олією. Посипте поверхню паличок кукурудзяним борошном.
5. Випікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів Цельсія духовці близько 15-20 хвилин або поки палички не стануть золотистими.
6. Дайте паличкам трохи охолонути перед подачею.
Готові палички можна присипати сіллю зі спеціями або обваляти в цукровій пудрі, залежно від того, до чого ви їх бажаєте подати. Вони чудово смакують як з кавою, так і з холодними напоями. Беріть на замітку!
До Кам’янського з архіпастирським візитом завітав Керуючий Дніпровською єпархією Православної Церкви України — Митрополит Симеон.…
5 липня 14-річна Марина Кацюба пішла з місця мешкання у Слобожанському районі міста і додому…
Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті.
У Кіноконцертному залі «МИР» переконані: кожна людина має право на доступ до культури, незалежно від…
27 червня представники Молодіжної ради Кам'янського взяли участь в Моделі Верховної Ради України 2025 –…
5 липня Лівобережний парк у Кам’янському перетворився на справжню арену майстерності та сили духу: тут…