Categories: Економіка

Центр зайнятості Кам’янського запрошує на навчання

Кам’янська філія Дніпропетровського ОЦЗ запрошує на навчання за напрямом «Сучасні технології лазерного гравірування та різання матеріалів» у Дніпропетровський центр ПТО ДСЗ.

На курсі вивчають основи процесу різання матеріалів; будова металообробних верстатів та різальні інструменти; матеріали для машинобудування: для інструментів та конструкцій; особливості обладнання для лазерного різання; основи технології обробки поверхонь деталей.

Термін навчання: 22 навчальні дні.

Початок занять: 21 травня 2024 року.

Форма: очно, дистанційно, ІІ зміна.

Для зареєстрованих безробітних навчання безкоштовне. Для всіх інших – можливе навчання на платній основі.

Якщо вас зацікавила інформація, звертайтеся до фахівців Кам’янської філії Дніпропетровського ОЦЗ (вул. Медична,6 каб.205) або телефонуйте: 0686840362.

Margaret

Recent Posts

Підприємців Дніпропетровщини запрошують на онлайн-зустріч «Діалог влади та бізнесу»

Дніпропетровська ОВА запрошує підприємців регіону на дев’яту онлайн-зустріч учасників платформи «Діалог влади та бізнесу». Тема…

14 хв. ago

Kalush Orchestra випустив кліп на романтичну пісню «Коли» (відео)

Гурт Kalush Orchestra презентував кліп на пісню «Коли». Відео знімали у лісі. «Уявіть себе через…

44 хв. ago

На Дніпропетровщині ліквідували нарколабораторію (відео)

У Кривому Розі правоохоронці ліквідували нарколабораторію з вирощування конопель. Там вилучили майже 3 тис рослин…

1 годину ago

На Дніпропетровщині водій фури скоїв смертельну ДТП: що вирішив суд

Водій фури, порушивши правила обгону на перехресті, спровокував дорожньо-транспортну пригоду, через яку загинув водій ВАЗ.…

2 години ago

Представниця студентства з Камʼянського побувала на зустрічі із Зеленським

16 листопада, напередодні Міжнародного дня студента, Президент України Володимир Зеленський зустрівся з представниками органів студентського…

2 години ago

Рецепт дня: Апетитні сосиски в тісті

Дуже апетитні сосиски в тісті легко готуються і швидко з'їдаються. Ця страва точно не залишиться…

2 години ago