Чим відрізняється наша закуска від звичайних малосольних огірків? Зелень, спеції та ще раз спеції. Огірки по-грузинськи настільки ароматні, що встояти перед ними неможливо. Похрумтіти вдосталь у вас вийде вже наступного ранку після приготування. Дивіться та навчайтеся!
Складові
Огірки 1 кг, Сіль 0,75 ст. л., Цукор 1 ч. л., Зіра 0, 5 ч. л., Пластівці пекучого перцю 0,5 ч. л., Часник 3 зуб., Кінза 0,5 пуч.
Приготування
1. Щоб закуска вийшла ще ароматнішою, рекомендуємо самостійно приготувати спеції. Для цього розітріть у ступці зіру з червоним перцем, цукром та сіллю. Добре перемішайте все.
2. Молоді огірки промийте та наріжте смужками. Перемістіть їх у пластиковий контейнер із кришкою. На огірки видавіть часник, посипте їх спеціями. Туди ж відправте рубану зелень. Пластиковий контейнер закрийте кришкою, струсіть так, щоб все перемішалося. Огірки щонайменше на ніч залиште в холодильнику. В ідеалі мають настоятися добу.
Після закінчення часу малосольні огірки по-грузинськи подавайте до столу. Така ароматна і хрумка закуска – саме воно до молодої картоплі. Зберігайте заготівлю у холодильнику не більше тижня. Хоча ми впевнені, такі ласощі у вас довго не застояться.
У середу, 20 серпня, у Дніпрі сталась пожежа. На вулиці Німецькій (раніше - Томська) горів…
Щиро вітаємо ансамбль духових інструментів “Jump” Кам’янської школи мистецтв №6 (керівник – Роман Кононенко, концертмейстер…
У середу, 20 серпня, у Дніпрі на вулиці Панікахи сталася аварія. В районі пивоварні MOVA дорогу…
Шанувальникам солодкого точно сподобається домашній торт Пломбір без випічки. Вам не потрібно довго робити коржі,…
Поліція м. Синельникове розшукує 70-річну Любов Писарєву. 15 серпня жінка пішла з місця проживання та…
Програма заходів у закладах культури Кам’янського з 20 серпня по 27 серпня. Музей історії міста…