Чим відрізняється наша закуска від звичайних малосольних огірків? Зелень, спеції та ще раз спеції. Огірки по-грузинськи настільки ароматні, що встояти перед ними неможливо. Похрумтіти вдосталь у вас вийде вже наступного ранку після приготування. Дивіться та навчайтеся!
Складові
Огірки 1 кг, Сіль 0,75 ст. л., Цукор 1 ч. л., Зіра 0, 5 ч. л., Пластівці пекучого перцю 0,5 ч. л., Часник 3 зуб., Кінза 0,5 пуч.
Приготування
1. Щоб закуска вийшла ще ароматнішою, рекомендуємо самостійно приготувати спеції. Для цього розітріть у ступці зіру з червоним перцем, цукром та сіллю. Добре перемішайте все.
2. Молоді огірки промийте та наріжте смужками. Перемістіть їх у пластиковий контейнер із кришкою. На огірки видавіть часник, посипте їх спеціями. Туди ж відправте рубану зелень. Пластиковий контейнер закрийте кришкою, струсіть так, щоб все перемішалося. Огірки щонайменше на ніч залиште в холодильнику. В ідеалі мають настоятися добу.
Після закінчення часу малосольні огірки по-грузинськи подавайте до столу. Така ароматна і хрумка закуска – саме воно до молодої картоплі. Зберігайте заготівлю у холодильнику не більше тижня. Хоча ми впевнені, такі ласощі у вас довго не застояться.
5 липня 14-річна Марина Кацюба пішла з місця мешкання у Слобожанському районі міста і додому…
Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті.
У Кіноконцертному залі «МИР» переконані: кожна людина має право на доступ до культури, незалежно від…
27 червня представники Молодіжної ради Кам'янського взяли участь в Моделі Верховної Ради України 2025 –…
5 липня Лівобережний парк у Кам’янському перетворився на справжню арену майстерності та сили духу: тут…
У суботу, 5 липня, у Дніпрі стався нещасний випадок. На пляжі, що на житловому масиві…