Чим відрізняється наша закуска від звичайних малосольних огірків? Зелень, спеції та ще раз спеції. Огірки по-грузинськи настільки ароматні, що встояти перед ними неможливо. Похрумтіти вдосталь у вас вийде вже наступного ранку після приготування. Дивіться та навчайтеся!
Складові
Огірки 1 кг, Сіль 0,75 ст. л., Цукор 1 ч. л., Зіра 0, 5 ч. л., Пластівці пекучого перцю 0,5 ч. л., Часник 3 зуб., Кінза 0,5 пуч.
Приготування
1. Щоб закуска вийшла ще ароматнішою, рекомендуємо самостійно приготувати спеції. Для цього розітріть у ступці зіру з червоним перцем, цукром та сіллю. Добре перемішайте все.
2. Молоді огірки промийте та наріжте смужками. Перемістіть їх у пластиковий контейнер із кришкою. На огірки видавіть часник, посипте їх спеціями. Туди ж відправте рубану зелень. Пластиковий контейнер закрийте кришкою, струсіть так, щоб все перемішалося. Огірки щонайменше на ніч залиште в холодильнику. В ідеалі мають настоятися добу.
Після закінчення часу малосольні огірки по-грузинськи подавайте до столу. Така ароматна і хрумка закуска – саме воно до молодої картоплі. Зберігайте заготівлю у холодильнику не більше тижня. Хоча ми впевнені, такі ласощі у вас довго не застояться.
У суботу, 24 травня, активісти запрошують усіх рибалок Кам'янського і шанувальників чистого довкілля долучитися до…
20 травня стартував фінал XXX Фестивалю-конкурсу на найвищу театральну нагороду Придніпров'я "Січеславна". Журі у складі…
З 19 по 25 травня 2025 року в Україні вперше проводиться Національний тиждень безбар’єрності. Захід…
У Дніпрі з літа й майже до кінця осені не курсуватимуть трамвай №1 та низка…
Кінокомпанія Universal Pictures показала новий трейлер науково-фантастичного екшну "Світ Юрського періоду: Відродження" (Jurassic World Rebirth), що…
Епідеміологічна ситуація на Дніпропетровщині: рівень ГРВІ знижується, але зростає кількість кишкових інфекцій. Про це повідомив…