Її основа – мед. Хіба він сумісний з овочами та цибулею? Дуже навіть! Смак виходить незвичайний: солодкуватий завдяки меду і гоструватий через червоний перець. Рецепт помідорної закуски нижче, читайте та зберігайте.
Складові
Помідор 5 шт., Цибуля 3 шт., Часник 4 зуб., Соняшникова олія 4 ст. л., Лимонний сік 2 ст. л., Базилік 1 ч. л., Червоний перець 1 щіп., Мед 1,5 ст. л., Сіль0,5 ч. л.
Приготування
1. Наріжте томати кружальцями товщиною приблизно 0,5-0,6 см. Також наріжте очищену цибулю кільцями, а часник невеликими шматочками.
2. Змішайте мед та лимонний сік. Додайте соняшникову олію, базилік, сіль і гострий перець.
3. Візьміть скляну банку і викладіть на дно помідори в якості першого шару. Посипте цибулею та часником. Повторюйте шари в такій послідовності, поки не використаєте всі інгредієнти.
4. Полийте заправкою, закрийте кришкою і добре струсіть банку. Відправте закуску з помідорів з цибулею в холодильник на півгодини мінімум.
Ароматні помідори з цибулею прямо з банки підійдуть для пікніка з шашликом. Можна додати в банку ще трохи зелені: покращиться не лише смак – сама закуска буде надзвичайно яскравою. Додайте рецепт у свою скарбничку і подавайте соковитий шашлик із м’яса з такою помідорною закускою.
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. Щорічно у Кам’янському призначається стипендія виконавчого комітету міської…
Департамент муніципальних послуг та регуляторної політики Кам’янської міської ради інформує, що в рамках проєкту Good…
Сумну новину повідомив мер Андрій Білоусов. "11 вересня внаслідок ворожого обстрілу, виявивши стійкість та мужність…
7 та 8 вересня в Румунії пройшов Чемпіонат Європи з кіокушин-кан карате OPEN KYOKUSHIN-KAN EUROPEAN…
20 вересня Кам’янське, як і вся Україна, традиційно долучиться до всесвітнього дня прибирання. Основна мета – формування…
Породіллю привітав міський голова Андрій Білоусов. "Щороку вітаємо матусь, які народили немовлят у День міста.…