До речі, цей хлібець на другий день буде ще смачнішим. А все тому, що він просочиться вершковим маслом та часником. Звичайно, навряд чи він у вас залишиться, якщо ви приготуєте стандартну порцію. Тому робіть більше. Не пошкодуєте!
Складові
Вершкове масло – 100 г, Оливкова олія – 2 ст. л., Часник – 20 зуб., Батон – 1 шт., Твердий сир – 150 г, Петрушка – 1 пуч., Сіль за смаком.
Приготування
1. Візьміть часник. У кожного зубчика зріжте верх і вниз.
2. Викладіть зубчики на лист, застелений фольгою або пергаментом, полийте оливковою олією. Готуйте часник до м’якості при 180 °C. Приблизно 40-60 хв. Дайте йому охолонути і крупно наріжте.
3. Розм’якшіть вершкове масло. Натріть сир, наріжте петрушку. Змішайте усі інгредієнти. Додайте часник. Посоліть і поперчіть.
4. Викладіть нарізаний батон на лист. Розігрійте духовку до 240 °C. Увімкніть режим грилю. Покрийте хліб намазкою і відправте в духовку на 5 хвилин.
Ароматний хліб готовий. Остудіть трохи і можете подавати на стіл. Тримайтеся тільки і не з’їжте все самі!
На базі Кам’янської філії Центру зайнятості відбулась презентація проєкту «Крокуємо до профільної школи через профорієнтацію».…
У понеділок, 7 квітня, у Дніпрі у котеджному містечку "Золоті Ключі" пролунали постріли. Про це…
Дніпропетровським регіональним центром з гідрометеорології оголошено попередження про метеорологічне явище. 8-10 квітня вночі та вранці…
Аварія статася сьогодні у Кам'янському на перехресті проспекту Свободи і Цегляного провулку. Вона потрапила на…
Померла народна артистка України, акторка Таїсія Литвиненко. Сумну новину у своєму Facebook повідомив син Таїсії Йосипівни…
За даними постійного епідеміологічного моніторингу на фоні низької стабільної інтенсивності епідемічного процесу з гострих респіраторних…