До речі, цей хлібець на другий день буде ще смачнішим. А все тому, що він просочиться вершковим маслом та часником. Звичайно, навряд чи він у вас залишиться, якщо ви приготуєте стандартну порцію. Тому робіть більше. Не пошкодуєте!
Складові
Вершкове масло – 100 г, Оливкова олія – 2 ст. л., Часник – 20 зуб., Батон – 1 шт., Твердий сир – 150 г, Петрушка – 1 пуч., Сіль за смаком.
Приготування
1. Візьміть часник. У кожного зубчика зріжте верх і вниз.
2. Викладіть зубчики на лист, застелений фольгою або пергаментом, полийте оливковою олією. Готуйте часник до м’якості при 180 °C. Приблизно 40-60 хв. Дайте йому охолонути і крупно наріжте.
3. Розм’якшіть вершкове масло. Натріть сир, наріжте петрушку. Змішайте усі інгредієнти. Додайте часник. Посоліть і поперчіть.
4. Викладіть нарізаний батон на лист. Розігрійте духовку до 240 °C. Увімкніть режим грилю. Покрийте хліб намазкою і відправте в духовку на 5 хвилин.
Ароматний хліб готовий. Остудіть трохи і можете подавати на стіл. Тримайтеся тільки і не з’їжте все самі!
Разом із головою Благодійного фонду «Осоння України» Олександром Крутько вчора відвідали наших бійців ТРО Камʼянського…
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Сьогодні мав честь нагородити наших освітян, які гідно…
У місті Львів з 18 по 21 листопада пройшов Чемпіонат України серед юніорів зі спортивної…
З метою забезпечення стабільної епізоотичної ситуації на території України та недопущення занесення африканської чуми свиней…
20 листопада на базі Комунального закладу «Станція юних техніків» Камʼянської міської ради (директор Юлія Пузенко)…
У четвер, 21 листопада, у Дніпрі на Європейській площі впав стовп. Причина - сильний вітер…