Цей пиріг зовсім не схожий на шарлотку, адже тісто далеко не бісквітне. Смак його неможливо ні з чим порівняти, треба лише спробувати.
Інгредієнти
сир кисломолочний – 250 грам; яйця – 2 штуки; цукор – 3 столові ложки; сіль – щіпка; сметана – 0,5 склянки; борошно – 3 столові ложки.
Начинка:
Яблука – 2 штуки; вершкове масло – 2 столові ложки; цукор – 1 столова ложка.
Приготування
1. Яблука очистіть і наріжте часточками.
2. Візьміть глибоку сковороду, у якій можна буде запекти пиріг. Поставте на вогонь, додайте вершкове масло і обсмажте на ньому яблука, присипані цукром. По 4 хвилини з кожного боку.
3. Для тіста перетріть сир з цукром і яйцями, додайте сметану і борошно, добре перемішайте. Розпушувач для цього рецепту не потрібний!
4. Викладіть тісто на яблука і потримайте хвилинку на вогні.
5. Потім відправте пиріг у розігріту до 200 ° С духовку і запікайте до готовності.
Подавайте пиріг, коли охолоне. І будьте готові до того, що завтра у вас не залишиться ні шматочка! Він справді дуже смачний!
Кам'янська місцева організація Товариства Червоного Хреста України прагне допомогти людям, які опинилися в складних життєвих…
Онлайн-кінотеатр Netflix представив трейлер комедійного бойовика "Союз" (The Union) з Марком Волбергом та Холлі Беррі…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "4 загиблих через вранішню атаку росіян на Дніпро.…
Перекис водороду, який зазвичай зберігається ледь не в кожній оселі, зазвичай використовується з медичною метою.…
Вдень 2 липня на вул. Сергія Слісаренка водій здійснив наїзд на неповнолітню дитину. Про це…
На Дніпропетровщині презентували стратегію створення безбар’єрних безпекових просторів. Їх планують відкрити у трьох ліцеях області.…