Categories: Це цікаво

Творці фільму «Мавка. Лісова пісня» створять анімаційний фільм спільно з Антоніо Лукічем

Українські творці анімаційного фільму «Мавка. Лісова пісня» спільно з режисером фільму «Люксембург, Люксембург» Антоніо Лукічем створять комедійний анімаційний мультфільм. Про це режисери оголосили під час фестивалю анімаційних фільмів в Ансі, повідомляє Variety.

Фільм, створений компаніями Animagrad та Telescope Animation, «Сімейний загін» буде комедійною драмою, яка орієнтована на молодь. У центрі сюжету анімаційної стрічки буде покладено історію Сергія Пунька — самотнього заправника, чиє життя змінюється після помилки янгола смерті, який відправляє чоловіка на небеса.

Сергій отримує другий шанс на життя і має повернутися на Землю, щоб знайти хоча б одну людину, якій він потрібен. Заправник вирушає на пошуки свого батька, заводячи друзів дорогою та рятуючи життя дитини.

«Анімація — це унікальний жанр, який процвітає на зіставленні, витончено сплітаючи, здавалося б, непорівнянні  елементи. У стрічці ми заглиблюємося в абсурдність життєвих контрастів, поєднуючи гумор із гострими соціальними коментарями. Це свідчення стійкості людського духу, що знаходить відгук у глядачів по всьому світу», – розповідає кінопродюсерка Анна Єлісєєва.

Антоніо Лукіч доєднається до створення мультфільму як креативний продюсер.

«Як креативний продюсер-початківець, я надзвичайно радий бути в команді творців стрічки. Моя мета – допомогти талановитим людям знайти своє ідеальне середовище, і для багатьох таким середовищем є анімація. Чому анімація, запитаєте ви? Тому що вона має можливість досліджувати сфери, розміщені поза межами досяжності камери. Я твердо переконаний, що гумор та іронія є його природною мовою. Цей фільм стане справжньою сенсацією», – зазначає Лукіч.

Режисером фільму стане Костянтин Федоров, а художником-постановником — Кріс Коскінен. Обидва працювали у творчій групі фільму «Мавка. Лісова пісня».

Федоров описує фільм як трансформаційну подорож самопізнання та спокути, що запрошує глядачів дослідити складнощі життя та людських стосунків.

Олена

Recent Posts

Кам’янське долучилося до всесвітнього Дня прибирання

До Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» місцеві органи влади, учнівська молодь та громадяни об’єдналися…

10 години ago

У мешканця Дніпропетровщини вилучили зброю

Поліція Синельниківського району вилучила у місцевого жителя збою та набої до неї. Під час обшуку…

13 години ago

На Дніпропетровщині викрили схему незаконного нарахування бойових виплат військовослужбовцям

Посадовець однієї з військових частин Дніпропетровської області залучив до злочинної схеми двох військовослужбовців. Їх включили…

13 години ago

До уваги бізнесменів Кам’янського: в Дії запустили нову послугу

Бізнесу спростили процедуру подачі декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам охорони праці. Замість звернення до центрів…

14 години ago

На базі Центру життєстійкості Кам’янського для молоді проводять заняття з громадської безпеки

На базі Центру життєстійкості «Місце сили. Кам’янське» проводяться заняття з питань громадської безпеки. Одними з…

14 години ago

Воєнна драма “Бліц” у кіно в листопаді (відео)

Історична драма "Бліц" режисера Стіва Макквіна розповідає про пригоди хлопчика, який вирішив знайти свою матір…

15 години ago