У Кам`янському мобільний клас безпеки завітав до вихованців літнього табору

В ігровій формі правоохоронці нагадали дітям правила пожежної та мінної безпеки, роз`яснили правила дорожнього руху, значення дорожніх знаків та правила безпечного відпочинку на воді.
12 червня мобільний клас безпеки завітав до вихованців пришкільного табору ліцею № 31, де правоохоронці провели з дітьми інтерактивні заняття – різноманітні ігри та вікторини. Під час заходу діти охоче спілкувалися з правоохоронцями та отримали багато корисної інформації, яка знадобиться їм у повсякденному житті.
Поліцейські розповіли хлопцям і дівчатам основні правила дорожнього руху та звернули увагу на необхідності використання на одязі світловідбиваючих елементів у темну пору доби. Крім цього роз’яснили, основні правила безпеки вдома та в побуті, й що необхідно робити, якщо загубився.
Рятувальники за допомогою навчальних матеріалів ознайомили школярів з правилами пожежної та побутової безпеки. Також, діти дізнались як безпечно поводитися на водоймах та при знаходженні підозрілих предметів. Хлопці та дівчата з радістю приміряли спецодяг правоохоронців та відчули себе справжніми поліцейськими та рятувальниками.
Наприкінці зустрічі правоохоронці закликали школярів не нехтувати елементарними правилами безпечної поведінки та нагадали, що у разі виникнення будь-якої загрози та виявленні підозрілих чи вибухових предметів, необхідно зателефонувати на спецлінії поліції – 102 та рятувальників – 101.
Олена

Recent Posts

У Камʼянському змагалися стрибуни

27 вересня у Камʼянському відбувся відкритий Чемпіонат міста зі стрибків на акробатичній доріжці. У змаганнях…

55 хв. ago

Юних кам’янчан запрошують до парку на святковий квест

Центр позашкільної роботи та дитячої творчості Кам'янського запрошує всіх маленьких кам'янчан на квест до Дня…

2 години ago

Померла зірка фільмів “Гаррі Поттер” Меггі Сміт

Зірка фільмів "Гаррі Поттер", популярна англійська акторка Меггі Сміт померла. Знаменитості не стало сьогодні, 27 вересня. Меггі…

14 години ago

У Кам’янському похолодає: синоптик попередив про різку зміну погоди

Вже на вихідних, 28 та 29 вересня, в Україні очікується різка зміна погоди. В західних областях опуститься…

15 години ago

Тривають пошуки зниклих у Кривому Розі: з-під завалів дістали ще два тіла

У Кривому Розі 27 вересня триває рятувально-пошукова операція. Зранку ворог вдарив ракетою по управлінню поліції.…

15 години ago

Jerry Heil заспівала в дуеті з Юлією Саніною і підкорила Мережу (відео)

Українські співачки Jerry Heil та Юлія Саніна неочікувано заспівали в дуеті. Ідея створити композицію зародилася ще рік тому. Як…

16 години ago