Салату не потрібно настоюватися і просочуватися — після приготування одразу подавайте на стіл. М’ясо чудово поєднується з капустою та сиром, а заправка зі сметани, гірчиці та часнику надасть страві вишуканого смаку та свіжості.
Інгредієнти:
Приготування:
Про проведення ремонтних робіт повідомили у КП "Транспорт". "До уваги пасажирів трамвайного маршруту №2. У…
26 червня у місті Київ розпочав роботу Всеукраїнський форум “КУЛЬТУРА ПІД ЧАС ВІЙНИ. ЛЮДСЬКИЙ КАПІТАЛ”.…
Пам’ятаєте, в одного відомого сатирика був цикл оповідань під загальною темою: розумію – не розумію. Коли…
Про це розповів міський голова Андрій Білоусов. "Сьогодні, 26 червня, провів чергове засідання виконавчого комітету…
Кам`янське районне управління поліції запрошує кандидатів взяти участь у конкурсному відборі на посади інспектора служби…
У селі Обжиле Одеської області зупинили чотири мікроавтобуси з військовозобов’язаними. 47 чоловіків з Київської, Харківської,…