Щоб десерт вийшов ніжним, обов’язково добре збийте яйця з цукром. Пишне тісто, соковита ягода, яка просочить бісквіт своїм ароматним соком, просто тануть у роті.
Інгредієнти:
Приготування:
Поради:
У тісто за бажанням можна додати одну чайну ложку ванільного цукру.
У Кам'янському нагородили переможців міського етапу змагань «Пліч-о-пліч» — Всеукраїнських шкільних ліг з шахів та…
З нагоди Міжнародного дня просвіти з питань мінної безпеки в освітніх закладах Кам’янського були проведені…
До Всесвітнього дня здоров’я, який щорічно відзначається 7 квітня, за підтримки громадської організації «Бджола» у…
У Дніпрі на вулиці Калиновій підлітки влаштували футбольний матч посеред дороги. Відео з розвагами дітей…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Цьогоріч вже 23 родинам загиблих цивільних виплатили компенсацію…
Український співак MONATIK потішив новою композицією, яка отримала назву I.D. ("Ідем Далі"). Композиція увійшла до альбому виконавця "Вічно…