Categories: Події

На Дніпропетровщині зниклу дівчинку знайшли забетонованою в погребі: подробиці трагедії

У Кривому Розі зниклу 10-річну Дарину Шевченко, яку розшукували два дні, знайшли мертвою. До злочину може бути причетна рідна мати дівчинки.

Що відомо на даний момент, повідомляє «Дніпро Оперативний».

20 червня Національна поліція повідомила про зникнення 10-річної Дарини Шевченко. У повідомленні було зазначено, що близько 14:00 дівчинка пішла з дому і не повернулася.

До пошуків дитини залучили понад 50 правоохоронців, волонтерів, кінологів з пошуковим собакою, а також ДСНС з дроном. Орієнтування з прикметами Дарини Шевченко розмістили на зупинках громадського транспорту, магазинах, у парках та в людних місцях.

Учора ввечері пошуки Дарини припинили. На жаль, її знайшли мертвою на дачі її родини. За інформацією видання «Свої. Кривий Ріг», тіло дитини заховали у погребі під шаром бетону.

У злочині поліції зізналася після проходження поліграфа мати дівчинки. Вона розповіла, що під час сварки штовхнула доньку, та впала і вдарилася скронею. Після цього жінка вирішила заховати тіло в погребі в себе на дачі, поклавши у валізу та заливши її бетоном, пише видання «На часі». У історії браузера матері знайшли запити, як прибрати трупний сморід, який цемент обрати, історію Аміни Менго, отруйні гриби та ліки. А через тиждень заявила до поліції нібито про зникнення доньки.

Правоохоронці з’ясували, що у матері та доньки були конфліктні стосунки. У квітні Дарина навіть намагалась накласти на себе руки, наковтавшись пігулок. Після цього її направили на лікування у психіатричну лікарню, де вона перебувала до початку червня.

Тіло Дарини Шевченко забрали на експертизу. На ньому виявили сліди насильницької смерті, зокрема гематоми на голові.

Відомо, що підозрювана має ще двох дітей. Вони зараз у бабусі. А горе-матір затримала поліція.

Margaret

Recent Posts

У Дніпрі стався конфлікт між молодими хлопцями і літнім подружжям (відео)

Конфлікт стався на житломасиві Червоний Камінь.  Про це повідомляє Відкритий. Очевидці зафільмували, як чоловік та жінка…

8 хв. ago

З Днем Конституції, Кам’янське!

Привітав городян та розповів про ситуацію в місті на ранок мер Андрій Білоусов. "Вночі на…

29 хв. ago

Ніч на Дніпропетровщині минула без прильотів

Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Ніч на Дніпропетровщині минула без прильотів. Та із…

35 хв. ago

На Дніпропетровщині у річці знайшли потопельника

27 червня, о 10:30,  на поверхні річки Дніпро у селі Воронівка Любимівської сільської територіальної громади…

38 хв. ago

На Дніпропетровщині спіймали лісового браконьєра

Криворізькі правоохоронці викрили чоловіка, причетного до незаконної вирубки лісу. Він без дозвільних документів у лісі…

1 годину ago

На Дніпропетровщині “Таврія” вилетіла в кювет: постраждав водій

Ввечері 27 червня на автошляху Т-0410, за межами села Очеретувате Магдалинівської селищної територіальної громади Новомосковського…

2 години ago