Categories: Політика

Скандал з Тищенком у Дніпрі: з’явилися подробиці про учасників нападу

20 червня у Дніпро вдруге приїхав з “рейдами” проти ботоферм нардеп Микола Тищенко. Однак візит депутата в місто не обійшовся без скандалу. Поряд з Тищенком ходили люди в камуфляжі та балаклавах. Вони затримали та побили чоловіка в цивільному, який стояв з колискою з немовлям. Пізніше виявилося, що він – колишній військовий спецпідрозділу ГУР Kraken. Після суспільного розголосу події прокоментував керівник Офісу Президента Андрій Єрмак, який є хрещеним батьком сина Тищенка, спецпідрозділ Kraken та міністр МВС Ігор Клименко

З’ясувалося, що одним з учасників скандалу був поліцейський з Києва, який на момент події “був у відрядженні”. Крім цього, помічниця Тищенка Евеліна Андрієвська, через яку почався конфлікт, внесена в базу “Миротворця” за відвідування Криму в період окупації, та концертів путінофіла Григорія Лєпса. Також Евеліна має родинні зв’язки з “королевою днр” Аліною Андрієвською. Проте історія зі скандалами на цьому не завершується.

З’ясувалася, що серед учасників нападу на ексвійськового був полтавський депутат від партії “ОПЗЖ”, яка заборонена в Україні, Сергій Савченко. Про це повідомляє Інформатор із посиланням на Інформатор Україна. Депутата ідентифікували по татуюванню на правому плечі.

Що відомо про депутата від “ОПЗЖ” Сергія Савченка?

Сергій Петрович Савченко народився 7 серпня 1990 року на Луганщині у родині шахтарів. Отримав кілька освітніх ступенів у Полтавському університеті економіки і торгівлі. У 2012 році він став бакалавром у сфері фінансів і кредиту, а рік пізніше “отримав спеціаліста” за напрямом банківської справи. У 2018 році чоловік захистив магістерську дисертацію з публічного управління та адміністрування, спеціалізуючись на місцевому самоврядуванні.

У своїй трудовій діяльності Сергій Савченко обіймав посади у Шевченківській районній раді у Полтаві, де працював на посаді заступника голови з питань діяльності виконавчого органу, та голови комісії з цивільного захисту. Також він очолював правління Громадської організації “Соборність нації” та інших організацій. Має спортивні досягнення, майстер спорту з кікбоксингу, проходив кваліфікацію з охорони VIP-персон, а також ліцензію центру виживання та спецпідготовки “SEAL” з рукопашного бою.

Сергій Савченко є депутатом Полтавської обласної ради восьмого скликання і головою постійної комісії з питань паливно-енергетичного комплексу та використання надр. У 2020 році він балотувався від “Опозиційної платформи — за життя”. Видання “Межа” зазначає, що місцевим осередком цієї партії керував зрадник Ілля Кива, якого вбили на території чотиризіркового готелю Величъ Country Club у Московській області. За ініціативою СБУ, партія “ОПЗЖ” заборонена в Україні.

Олена

Recent Posts

6 нових серіалів липня

Трилер з Наталі Портман у головній ролі, епічна драма про Стародавній Рим та документальна історія про відстеження…

4 хв. ago

Ополіскувач для рота може викликати невиліковну хворобу: нове дослідження вчених

Вчені попереджають, що використання ополіскувачів для ротової порожнини популярного бренду, може збільшити ризик двох смертельних…

34 хв. ago

На Дніпропетровщині 5-річний хлопчик випав з вікна

Днями у Кривому Розі п'ятирічна дитина випала з вікна 2-го поверху. При чому на момент…

37 хв. ago

Кам’янське втратило захисника

Трагічну новину повідомив мер Андрій Білоусов. "08 березня в районі с.Сергіївка на Донеччині під час…

49 хв. ago

Рятувальники проводили профілактичні заходи на водних об’єктах Кам’янського

27 червня фахівці Кам’янського району провели профілактичні бесіди із населенням щодо запобігання трагічним випадкам на…

1 годину ago

Ці знаки Зодіаку народжені для успіху та багатства: їм судилося побудувати фантастичну кар’єру

Вважається, що представники чотирьох знаків Зодіаку найчастіше досягають висот. Вони успішні на роботі та легко…

2 години ago