У складі цього десерту всього два інгредієнти – це яблука та шоколад. Завдяки цьому його можна вживати навіть людям, які сидять на дієті. Залежно від побажань шоколад у складі може бути як чорним, так і молочним. Окрім того, якщо ти хочеш зробити калорійність мінімальною, можна взяти шоколад без цукру. А щоб урізноманітнити смак, можна додати до складу какао, корицю, кокосову стружку або мигдальне борошно. Але і в оригінальному вигляді десерт виходить дуже смачним.
Інгредієнти:
400 г яблук, 120 г шоколаду
Приготування:
1. Головний компонент десерту – це яблука. Зверніть увагу, що від того, наскільки вони солодкі, залежатиме і солодкість десерту. Яблука вимий, очисти від шкірки та насіння, а потім наріж часточками. Переклади яблука в миску і відправляй у мікрохвильову піч запікатися до м’якості. Залежно від потужності мікрохвильової печі на це потрібно до 10 хвилин.
2. Шоколад розламай на шматочки, а потім розтопи на водяній бані.
3. Охолоджені яблука за допомогою блендера перетворити на пюре. Щойно маса стане однорідною, вливай у неї розтоплений шоколад. Продовжуй збивати суміш ще кілька хвилин, щоб наситити її бульбашками повітря.
4. Яблучно-шоколадну суміш перелий в одну велику форму або розлий по невеликих креманках. Дай десерту застигнути в холодному місці, знадобиться щонайменше 6 годин. Смачного!
Тепер ви знаєте, як приготувати десерт без цукру, який буде не лише смачним, а й корисним.
5 липня 14-річна Марина Кацюба пішла з місця мешкання у Слобожанському районі міста і додому…
Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті.
У Кіноконцертному залі «МИР» переконані: кожна людина має право на доступ до культури, незалежно від…
27 червня представники Молодіжної ради Кам'янського взяли участь в Моделі Верховної Ради України 2025 –…
5 липня Лівобережний парк у Кам’янському перетворився на справжню арену майстерності та сили духу: тут…
У суботу, 5 липня, у Дніпрі стався нещасний випадок. На пляжі, що на житловому масиві…