Ваші домашні точно оцінять цей рецепт настільки високо, що захоплення від нього переповнює. Отже, перейдемо до приготування.
Інгредієнти:
Листя хрону – 6 штук, Кріп – 1 пучок (100 г), Петрушка – 1 пучок (100 г), Кінза – 0,5 пучка (50 г), Гіркий перець – 3 штуки (100 – 150 г), Болгарський перець – 2 штуки (250 г), Часник – 3 головки (150 г), Волоські горіхи – 200 г, Рослинна олія – 150 г, Сіль – 3 – 4 чайні ложки, Оцет (9%) – 1 столова ложка.
Приготування
1. Почнемо з того, щоб позбавитися щільних основ хрону і нарізати його листя на великі шматки.
2. Беремо болгарський і гіркий перець, видаляємо насіння і розрізаємо їх на великі частини.
3. Наступний етап – велика нарізка кропу, петрушки та кінзи. Не забуваємо почистити часник.
4. Тепер, використовуючи м’ясорубку, пропускаємо через неї волоські горіхи, а також усі овочі та зелень, які ми готували.
5. До суміші, що вийшла, додаємо рослинну олію, сіль і оцет, і добре перемішуємо всі інгредієнти.
Таким чином наша дивовижна приправа (або соус) готова. Залишається розкласти її по невеликих сухих баночках, закрити кришками і прибрати в холодильник.
Ця приправа справді варта вашої уваги. Внесіть нотку унікальності у ваші страви та дозвольте цій ароматній пасті збагатити ваш стіл. Насолоджуйтесь її насиченим смаком та можливістю варіювати страви у своїй кулінарній рутині.
З початку 2025 року в Україні зареєстрували понад 35,5 тисяч кримінальних проваджень за статтею «Шахрайство»…
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Протягом ночі на території міста було тихо –…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "На Дніпропетровщині захисники неба збили 2 безпілотники, повідомили…
13–14 вересня в Івано-Франківську відбувся Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики «MASQUERADE CUP 2025», який зібрав…
У понеділок, 15 вересня, на перехресті проспекту Сергія Нігояна та вулиці Щєпкіна сталася серйозна ДТП.…
У Кривому Розі трапився трагічний інцидент. Чоловіка 37 років виявили з важким ножовим пораненням біля…