KOLA влаштувала емоційну “сварку” з відомим співаком (відео)

Співачка KOLA представила спільну пісню з відомим виконавцем хітів Parfeniuk.

Спільна композиція артистів отримана назву “Температура”. Трек із літнім вайбом занурює слухача у стосунки пари, яка опинилася на межі розриву, але все ж таки намагається їх врятувати. Вони обидва розуміють, що вогонь любові й пристрасті потребує нового життя.

KOLA та Parfeniuk

KOLA та Parfeniuk намагалися спільною піснею показати слухачам, що навіть коли почуття здаються зниклими, є шанс знову розпалити вогонь і знайти спільну мову. І якщо здається, що винним у проблемах є один з партнерів, то найчастіше справжня причина може бути у неуважності обох.

“Ця пісня – мантра для всіх, хто відчуває, що любов згасає, але варто шукати спосіб її відновити. Важливо не опускати руки, а пам’ятати, що навіть найменша іскра може запалити вогонь. Вона про те, як важливо зберегти тепло у стосунках і не дати почуттям охолонути”, – поділилася KOLA.

KOLA та Parfeniuk

Артисти вже встигли представити і спільний кліп на пісню “Температура”, що заслуговує окремої уваги. Відео було створене з ефектом реферсивних знімань. У кліпі артисти відійшли від шаблонної сексуалізації головних героїв, продемонструвавши емоційну побутову сварку. У відео KOLA та Parfeniuk постали перед глядачами в образі типової пари 70-х.

“Кожний фіт – це для мене потужний енергетичний заряд. Новий сингл з KOLA – це про температуру в серці. Особлива історія, яка, попри мінорні сенси, звучить дуже оптимістично, адже після темряви на нас завжди чекає світло. Пісня, яка навчить розпалювати вогонь у стосунках”, – прокоментував Parfeniuk.

KOLA та Parfeniuk

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *