Categories: Це цікаво

Рецепт дня: М’ясне рагу з кабачками

Чому саме кабачки? Їх ніжний смак чудово поєднується з густим рагу та пряним м’ясом. Вони надають якоїсь свіжості та легкості, а також збагачують його корисними властивостями. Кабачки містять велику кількість вітамінів та мінералів. При цьому мають низьку калорійність, що робить страви з ними не лише смачними, а й дуже корисними.

М’ясне рагу з кабачками можна подавати як холодним, і гарячим. Тільки не забудьте прикрасити його зеленою цибулькою або подрібненою петрушкою. Готова страва відмінно підходить до будь-яких гарнірів – від каш до картоплі, створюючи справжній фестиваль смаку на вашому столі.

Українська кухня завжди славилася своєю різноманітністю, смаком та поживністю страв. Однією з таких найпопулярніших та улюблених українцями страв є рагу зі свинини. У цьому рецепті все як треба: підготовки мінімум, продукти звичайні, часу на приготування — хвилин 40 від сили. Щоб було швидше, як м’ясну основу беріть курку або індичату.

Складові
Кабачок 2 шт., Свиняча корейка 350 г, Соняшникова олія за смаком, Цибуля 2 шт., Сіль за смаком, Чорний перець (мелений) за смаком, Морква 1 шт., Болгарський перець 1 шт., Картопля 3 шт., Помідор 4 шт., Зелень1 пуч.

Приготування
1. Наріжте м’ясо невеликими шматочками. У сковороді розігрійте олію, викладіть туди м’ясо і обсмажуйте під кришкою на слабкому вогні приблизно 10 хвилин. Рідина повинна повністю випаруватися.

2. Дрібно порубайте цибулю, закиньте до свинини. Приправте сіллю та перцем. Готуйте ще близько 5 хвилин, поки цибуля не стане прозорою. Моркву натріть на тертці або наріжте шматочками. Всипте до м’яса, посоліть і поперчіть. Обсмажуйте під кришкою 5 хвилин.

3. Покладіть шматочки перцю, посипте сіллю та перцем. Не дуже крупно наріжте картоплю та кабачки, викладіть у сковороду, посоліть та поперчіть. Через 5 хвилин додайте шматочки помідорів, сіль і перець.

4. Тушкуйте рагу 10-15 хвилин або до тих пір, поки овочі не стануть м’якими. Всипте рубану зелень, перемішайте і дайте страві трохи настоятися під кришкою.
Цей кулінарний шедевр готують у багатьох країнах світу. І, безперечно, він заслуговує на місце і на вашому столі. Готується миттєво, з’їдається — і моргнути не встигнете.

Олена

Recent Posts

Кам’янське втратило двох своїх захисників

Трагічну новину повідомив мер міста Андрій Білоусов. "14 грудня в бою поблизу населеного пункту Родинське…

2 години ago

Головні події Кам‘янського за тиждень (відео)

Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті:    

3 години ago

Лайнер, що не причалив: «Легенда про піаніста» у Кам’янському театрі

Кам’янський театр знову здивував глядачів сміливим творчим рішенням, представивши прем’єрну виставу за культовим романом італійського…

4 години ago

У Кам’янському пройшов акробатичний чемпіонат «Чемпіони серед нас»

19 грудня у Кам’янському на базі ДЮСШ №4 (директор — Олександр Кірпа) відбувся Відкритий чемпіонат міста зі стрибків…

4 години ago

У Дніпрі в трамваї помер чоловік

У суботу, 20 грудня, у трамваї №15 раптово померла людина. Даний факт підтвердили журналістам ІА…

5 години ago

У Дніпрі зник 14-річний хлопець

Поліція Дніпра розшукує 14-річного Герасимова Давида. 20 грудня  хлопець пішов з комунального закладу в Індустріальному…

5 години ago