Categories: Це цікаво

Рецепт дня: Теплий салат зі свининою

Соєвий соус і мед – одна з найблискучіших комбінацій для дивовижного маринаду. Пропонуємо зробити за допомогою цього шикарного поєднання продуктів неймовірно ніжне та смачне м’ясо. Воно стане зіркою вашої закуски. Готуємо теплий салат зі свининою, що вражає своїм багатим смаком.

Щоб ця закуска була соковитою, радимо додати до м’яса болгарський перець і свіжі томати. Перший овоч необхідно злегка обсмажити на сковороді, а другий нарізати акуратною соломкою. Якщо ви візьмете перці та помідори різних кольорів, страва виглядатиме дуже барвисто.

Найважливіше у створенні такої закуски – правильне приготування м’яса. Спочатку замаринуйте його в пряній суміші. І лише потім вже обсмажуйте. Під час додавання до салату свинина має бути гарячою. Тому розрахуйте час так, щоб поєднувати її з іншими інгредієнтами безпосередньо перед подачею закуски.

Інгредієнти
Свинина 500 г, Часник 7 зуб., Болгарський перець 3 шт., Помідор 4 шт., Хмелі-сунелі 1 ч. л., Сіль 1 ч. л., Соєвий соус 140 мл, Цибуля 2 шт., Мед 1 ст. л., Вода 30 мл, Крохмаль 1 ч. л.

Приготування
1. Ретельно промиваємо свинину. Обсушуємо її. Нарізаємо м’ясо тонкими смужками. Поміщаємо його у глибоку ємність. Вливаємо до свинини 100 мл соєвого соусу. Додаємо мед.

2. Всипаємо до м’яса 0,5 ч. л. солі та хмелі-сунелі. Очищаємо 3 зубчики часнику. Пропускаємо їх через прес. Додаємо часник до свинини. Ретельно перемішуємо. Залишаємо свинину маринуватися на 15 хвилин на кухні.

3. Добре миємо болгарський перець. Видаляємо насіння та плодоніжку. Нарізаємо його великими трикутними шматочками. Очищаємо цибулю. Нарізаємо овоч товстими півкільцями.

4. Очищаємо часник, що залишився. Нарізаємо його на пластинки. Обсмажуємо часник на розігрітій сковороді з олією протягом 30 секунд.

5. Додаємо до овочів болгарський перець і цибулю. Добре їх перемішуємо. Обсмажуємо овочі протягом 7-8 хвилин на середньому вогні.
6.Миємопомідори. Видаляємо м’якоть. Нарізаємо товсту частину томатів (їх стінки) соломкою. Поміщаємо у глибоку миску. Додаємо до помідорів обсмажені овочі. Всипаємо 0,5 ч. л. солі.

7. Обсмажуємо замариновану свинину на розігрітій сковороді зі олією. З’єднуємо в невеликій ємності 40 мл соєвого соусу з крохмалем та водою. Перемішуємо до однорідності.

8. Вливаємо отриману суміш до м’яса. Перемішуємо. Тримаємо свинину на вогні до загусання соусу. Додаємо гаряче м’ясо до овочів. Перемішуємо усі інгредієнти.
Потім потрібно буде лише перекласти готовий салат у гарну тарілочку та посипати його чорним кунжутом. Принадність такої закуски в тому, що її розкішний аромат і чудовий смак підкорюють з перших секунд. Запишіть рецепт цієї апетитної страви в азійському стилі, щоб здивувати гостей новинкою під час наступного застілля.

Олена

Recent Posts

У Кам’янському розпочали будівництво з нуля двох сучасних укриттів (відео)

Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Розпочали будівництво з нуля двох сучасних укриттів на…

11 години ago

У Кам’янському пройде Кубок з футболу серед найменших

У Кам’янському 24-25 вересня відбудеться Кубок міста Кам'янське з футболу серед дітей 2014 року народження…

12 години ago

У Дніпрі чоловік чіплявся до жінок – і поплатився…(відео)

У Дніпрі на вулиці Калиновій в Індустріальному районі міста стався конфлікт між жінками та чоловіком,…

12 години ago

На Дніпропетровщині син забив до смерті хвору матір: що вирішив суд

До 7 років тюрми засудили криворіжця, який до смерті забив свою важкохвору матір. Вона часто…

12 години ago

Кам’янчан запрошують на зустріч із художницею

Бібліотека ім. Т.Г. Шевченка запрошує на творчу зустріч із талановитою художницею Ларисою Грецькою, яка відбудеться…

13 години ago

Під Дніпром розшукують зниклого чоловіка

Правоохоронці м. Кривий Ріг розшукують 25-річного Руслана Ковальова. З 17 вересня чоловік не виходить на…

13 години ago