Публікуємо два шалені рецепти – кабачки по-корейськи на зиму і швидкий рецепт із коротким терміном зберігання.
Інгредієнти:
кабачки – 3 кг, морква – 500 г; цибуля – 500 г; часник – 30 зубч; соняшникова олія – 200 мл; оцет – 180 мл; цукор – 150 г; сіль – 2 стіл. л.; спеції для моркви по-корейськи – 30 г.
Приготування:
1. Спершу підготуйте банки – промийте із содою, простерилізуйте в духовці або мікрохвильовці, прокип’ятіть кришки.
2. Кабачки промийте та очистіть від шкірки, натріть на тертці для моркви по-корейськи. Моркву також почистіть і натріть на терці, змішайте з кабачками. Цибулю наріжте тонкими півкільцями, часник пропустіть через прес.
3. У великій мисці змішайте до однорідності сіль, цукор, олію, оцет і приправу по-корейськи. Сумішю приправ заправте овочі, перемішайте і залиште на 3 години. За цей час кабачки пустять сік і добре промаринуються.
4. Готову овочеву суміш розкладіть по чистих стерильних банках. Утрамбуйте суміш ложкою, щоб не було порожнеч. Залиште у банці 2 см вільного місця. Накрийте, але не закручуйте обробленими кришками.
5. Поставте банки у широку кастрюлю і залийте гарячою водою по “плечі”. Доведіть воду до кипіння та варіть на мінімальному вогні на 15 хвилин. За цей час салат стерилізується. Закрутити банки кришками і накрити ковдрою до повного охолодження, а потім переставити в темне прохолодне місце.
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Розпочали будівництво з нуля двох сучасних укриттів на…
У Кам’янському 24-25 вересня відбудеться Кубок міста Кам'янське з футболу серед дітей 2014 року народження…
У Дніпрі на вулиці Калиновій в Індустріальному районі міста стався конфлікт між жінками та чоловіком,…
До 7 років тюрми засудили криворіжця, який до смерті забив свою важкохвору матір. Вона часто…
Бібліотека ім. Т.Г. Шевченка запрошує на творчу зустріч із талановитою художницею Ларисою Грецькою, яка відбудеться…
Правоохоронці м. Кривий Ріг розшукують 25-річного Руслана Ковальова. З 17 вересня чоловік не виходить на…