Шеф-кухар Гейлі Дін поділилася своїм швидким і простим рецептом цього чудового десерту, який можна приготувати всього за десять хвилин за допомогою аерофритюрниці, пише Mirror.
Інгредієнти на 4 порції
Приготування:
1. Змастіть форми вершковим маслом, а потім посипте їх 2 чайними ложками какао – обов’язково ретельно покрийте кожну форму какао. На дно кожної форми покладіть диск пергаментного паперу. Розігрійте гриль до 180°C.
2. Додайте какао в розтоплене масло і перемішайте.
3. В окремій мисці збийте яйця і цукор до утворення піни. Влийте в суміш какао, потім просійте чотири ложки борошна і змішайте до однорідності. Викладіть шоколадну суміш у підготовлені форми, а потім втисніть у кожен пудинг по три шматочки шоколаду.
4. Готуйте пудинги при 180°C протягом 8 хвилин, потім дайте їм постояти 1 хвилину. Дістаньте пудинги за допомогою невеликого ножа. Їжте відразу ж, за бажанням поливши невеликою кількістю вершків.
До Кам’янського з архіпастирським візитом завітав Керуючий Дніпровською єпархією Православної Церкви України — Митрополит Симеон.…
5 липня 14-річна Марина Кацюба пішла з місця мешкання у Слобожанському районі міста і додому…
Про них повідомив мер міста Андрій Білоусов. Більш детально дивіться у відеосюжеті.
У Кіноконцертному залі «МИР» переконані: кожна людина має право на доступ до культури, незалежно від…
27 червня представники Молодіжної ради Кам'янського взяли участь в Моделі Верховної Ради України 2025 –…
5 липня Лівобережний парк у Кам’янському перетворився на справжню арену майстерності та сили духу: тут…