Шеф-кухар Гейлі Дін поділилася своїм швидким і простим рецептом цього чудового десерту, який можна приготувати всього за десять хвилин за допомогою аерофритюрниці, пише Mirror.
Інгредієнти на 4 порції
Приготування:
1. Змастіть форми вершковим маслом, а потім посипте їх 2 чайними ложками какао – обов’язково ретельно покрийте кожну форму какао. На дно кожної форми покладіть диск пергаментного паперу. Розігрійте гриль до 180°C.
2. Додайте какао в розтоплене масло і перемішайте.
3. В окремій мисці збийте яйця і цукор до утворення піни. Влийте в суміш какао, потім просійте чотири ложки борошна і змішайте до однорідності. Викладіть шоколадну суміш у підготовлені форми, а потім втисніть у кожен пудинг по три шматочки шоколаду.
4. Готуйте пудинги при 180°C протягом 8 хвилин, потім дайте їм постояти 1 хвилину. Дістаньте пудинги за допомогою невеликого ножа. Їжте відразу ж, за бажанням поливши невеликою кількістю вершків.
Під час рибоохоронного рейду в затоці поблизу села Капулівка Нікопольського району правоохоронці спільно з сектором…
Поліція Дніпра розшукує 13-річну Крохмаль Віталіну. 4 жовтня дівчина пішла з місця мешкання в Амур-Нижньодніпровському…
Фахівці з питань цивільного захисту районної військової адміністрації провели вибіркові огляди «Пунктів незламності» у м.…
Вдень 4 жовтня на мостовому переході через річку Дніпро в Кам’янському, сталася ДТП. У результаті…
Слідчі Дніпропетровщини повідомили про підозру 48-річному водію приватного підприємства за вчинення крадіжки. Житель Камʼянського, маючи…
4 жовтня на базі ДЮСШ №1 відбувся Кубок Дніпропетровської області з козацького двобою пам’яті Костянтина…