Інгредієнти:
Приготування:
1. Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб воно розтануло. М’яту ретельно промийте і складіть в чашу блендера разом зі 100 г цукру. Перебийте блендером м’ятне пюре. З лимона зніміть цедру і подрібніть, а також вичавіть сік.
2. До м’ятного пюре додайте цедру лимона, яйце, сіль і соду, кілька ложок лимонного соку і розм’якшене масло. Всипте борошно і замісіть густе тісто, загорніть в харчову плівку і покладіть в морозилку на 40 хвилин.
3. Відщипніть шматочки тіста і сформуйте кульки. Обваляйте печиво спочатку в цукрі, потім в цукровій пудрі. Викладіть на деко з пергаментом. Запікайте м’ятне печиво 15 хвилин при 180°.
Про це повідомив мер Андрій Білоусов. "Сьогодні ми відзначаємо першу річницю роботи Центру життєстійкості «Місце…
Мешканці Кам’янського звернули увагу на те, що популярний дитячий ігровий майданчик, розташований у центрі міста на…
18 травня актори Театру ім. Лесі Українки виїжджали на одноденні гастролі до Запоріжжя, де на…
24 травня у Кам’янському пройде спортивно-масовий захід “Велодень 2025”. Цьогорічна подія об’єднає юних учасників на…
У рамках реалізації молодіжної політики у Кам’янському заснували Об’єднання учнівського самоврядування — новий підрозділ Молодіжної…
Фільм Сари Джесіки Паркер "Перший ряд" про українську балетну трупу та ветерана війни Олександра Терена…