Інгредієнти:
Приготування:
1. Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб воно розтануло. М’яту ретельно промийте і складіть в чашу блендера разом зі 100 г цукру. Перебийте блендером м’ятне пюре. З лимона зніміть цедру і подрібніть, а також вичавіть сік.
2. До м’ятного пюре додайте цедру лимона, яйце, сіль і соду, кілька ложок лимонного соку і розм’якшене масло. Всипте борошно і замісіть густе тісто, загорніть в харчову плівку і покладіть в морозилку на 40 хвилин.
3. Відщипніть шматочки тіста і сформуйте кульки. Обваляйте печиво спочатку в цукрі, потім в цукровій пудрі. Викладіть на деко з пергаментом. Запікайте м’ятне печиво 15 хвилин при 180°.
Про успіхи спортсменів розповів в.о голови ОВА Владислав Гайваненко. "Перші нагороди представників Дніпропетровщини на Дефлімпійських…
Про ситуацію в місті на ранок повідомив мер Андрій Білоусов. "Протягом цієї ночі на території…
У суботу, 15 листопада, у Дніпрі на перехресті вулиць Зразкової та Старочумацької сталася масштабна автокатастрофа…
Про це повідомив в.о голови ОВА Владислав Гайваненко. "Вночі безпілотниками агресор вдарив по Юріївській громаді…
23–26 жовтня в Одесі відбувся XI International Festival-Competition of Arts «MUSICAL UNIVERSE», організований громадською організацією…
КП КМР «Транспорт» повідомляє: До уваги пасажирів, що користуються трамвайним маршрутом №4. Сьогодні, 17 листопада,…