Інгредієнти:
Приготування:
1. Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб воно розтануло. М’яту ретельно промийте і складіть в чашу блендера разом зі 100 г цукру. Перебийте блендером м’ятне пюре. З лимона зніміть цедру і подрібніть, а також вичавіть сік.
2. До м’ятного пюре додайте цедру лимона, яйце, сіль і соду, кілька ложок лимонного соку і розм’якшене масло. Всипте борошно і замісіть густе тісто, загорніть в харчову плівку і покладіть в морозилку на 40 хвилин.
3. Відщипніть шматочки тіста і сформуйте кульки. Обваляйте печиво спочатку в цукрі, потім в цукровій пудрі. Викладіть на деко з пергаментом. Запікайте м’ятне печиво 15 хвилин при 180°.
З початку року на Дніпропетровщині зареєстрували 67 нещасних випадків, пов’язаних із виробництвом. З них 19…
В Нікополі правоохоронці викрили двох серійних крадіїв. Протягом квітня чоловіки винесли з приміщення зруйнованого спортивно-оздоровчого…
Про ситуацію в місті на ранок доповів мер Андрій Білоусов. "Протягом цієї ночі на території…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Ввечері ворог продовжував гатити по Нікопольщині. Бив артилерією…
Поліція Нікопольщини скерувала до суду справу відносно місцевої жительки. Коноплю підозрювана вирощувала у п’яти теплицях,…
Овен Увійти до робочого ритму з самого ранку буде нелегко. Почніть із легкої роботи, приємних…