Для цієї страви не потрібно тонко розкачувати тісто, як для вареників, або готувати складну багатокомпонентну начинку. Галушки з сиром готуються по-справжньому просто, а якщо додати шкварки, то задоволення гарантоване
Інгредієнти:
Приготування:
1. Картоплю відваріть до готовності та розімніть у пюре на воді. Посоліть і поперчіть, вмішайте одне ціле яйце і жовток другого. Додайте борошно.
2. Сир перетріть через сито або розімніть товкачем. Додайте яєчний білок, сіль і перець за смаком, рубану зелень.
3. З картопляного тіста розкачайте товсту “ковбаску”. Наріжте на тонкі кружальця, розімніть руками і всередину кожного викладіть начинку. Заліпіть краї тіста і сформуйте кульки.
4. Готові галушки відваріть у киплячій воді, поки вони не спливуть (3-4 хвилини). Подавайте із засмажкою, сметаною або з вершковим маслом.
З 17 по 23 листопада жовтня у Кам’янському пройдуть цікаві спортивні заходи, які зберуть юних…
Днями на одному з дорожніх постів патрульні зупинили водія автомобіля Geely. Той надав для перевірки…
Криворізькі поліцейські затримали місцевого жителя, причетного до вбивства 16-річного хлопця. Під час конфлікту фігурант завдав…
Театр імені Лесі Українки, готуючись відзначати потрійний – «125-90-45» – ювілей, з’ясував, що зараз в…
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Вночі ворог спрямував на Дніпропетровщину безпілотники. Згідно повідомлення…
Про це повідомив в.о голови ОВА Владислав Гайваненко. "Вночі агресор спрямував на Дніпропетровщину безпілотники. Внаслідок…