Для цієї страви не потрібно тонко розкачувати тісто, як для вареників, або готувати складну багатокомпонентну начинку. Галушки з сиром готуються по-справжньому просто, а якщо додати шкварки, то задоволення гарантоване
Інгредієнти:
Приготування:
1. Картоплю відваріть до готовності та розімніть у пюре на воді. Посоліть і поперчіть, вмішайте одне ціле яйце і жовток другого. Додайте борошно.
2. Сир перетріть через сито або розімніть товкачем. Додайте яєчний білок, сіль і перець за смаком, рубану зелень.
3. З картопляного тіста розкачайте товсту “ковбаску”. Наріжте на тонкі кружальця, розімніть руками і всередину кожного викладіть начинку. Заліпіть краї тіста і сформуйте кульки.
4. Готові галушки відваріть у киплячій воді, поки вони не спливуть (3-4 хвилини). Подавайте із засмажкою, сметаною або з вершковим маслом.
У понеділок, 14 липня, у Кривому Розі в одному з багатоповерхових будинків на проспекті 200-річчя…
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "За інформацією начальника обласної військової адміністрації, оборонці неба…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак. "Ворог масовано атакував область. Оборонці неба збили над…
За грошову винагороду у розмірі 1000 доларів двоє чоловіків підпалили авто Mitsubishi L200 та зняли…
Овен 16 липня стане днем, коли внутрішній вогонь трансформується в несподівану ясність. Ранок може початися…
14 липня на місцевому ставку селища Байдаківка Лихівської селищної територіальної громади Кам’янського району, потонув чоловік.…