Categories: Це цікаво

Відомий американський репер зняв скандальний кліп у Києві та нарвався на критику від українців

Американський репер ASAP Rocky представив свій новий трек Tailor Swif та кліп на нього, який, як виявилося, знімали в Україні.

Знімання відбувалися в Києві, щоправда, ще до початку повномасштабної війни, а саме 2021 року, з українськими акторами. Лише зараз репер запрем’єрив і пісню, і кліп. Однак відеоробота викликала в українців шквал обурення. У Мережі не сподобалася естетика кліпу, мовляв, вона демонструє культуру СРСР або ж навіть Росії, а з Україною це не має нічого спільного.

  • Ви бачили цей треш? Це він так уявляє Київ? Чи я щось не зрозумів? Мені тільки одному здалося, що він щось сплутав, коли обирав колірну гаму кліпу?
  • Це новий кліп ASAP Rocky в Україні? Я спочатку подумала, що то Росія, бо це чисто культура “совка”.
  • Що ми можемо вам сказати? Естетика, шапки-вуханки, ведмеді та ракети, що літають над будинками… Неприємного перегляду .

На захист репера стала акторка Ірина Демчук, яка в кліпі зіграла епізодичну роль. В коментарі для Oboz.Life артистка запевнила, що ASAP Rocky не мав на меті показати Україну чи то з кращого, чи то з гіршого боку. Ба більше, відео взагалі не стосується нашої країни, за винятком того, що знімалося в Києві. За словами Демчук, робота над кліпом відбувалася саме в Україні, адже тут були потрібні для репера локації та краєвиди.

“Багато кому кліп нагадує СРСР або не з кращого боку показує Україну. Я хочу сказати, що артист приїхав до України показувати не Україну. Це було до повномасштабного вторгнення. Артисти приїжджали до України за майданчиками, краєвидами, локаціями. Це не було в контексті показати Україну в якомусь позитивному чи негативному прояві”, – пояснила Ірина Демчук.

Олена

Recent Posts

У Кам’янському сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, вручили стипендії (відео)

Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. Щорічно у Кам’янському призначається стипендія виконавчого комітету міської…

2 години ago

Кам’янчанок запрошують для участі в освітній програмі “Зростай 2.0”

Департамент муніципальних послуг та регуляторної політики Кам’янської міської ради інформує, що в рамках проєкту Good…

5 години ago

Кам’янське втратило захисника

Сумну новину повідомив мер Андрій Білоусов. "11 вересня внаслідок ворожого обстрілу, виявивши стійкість та мужність…

5 години ago

Кам’янські спортсмени стали призерами чемпіонату Європи з кіокушин-кан карате

7 та 8 вересня в Румунії пройшов Чемпіонат Європи з кіокушин-кан карате OPEN KYOKUSHIN-KAN EUROPEAN…

6 години ago

Кам’янське долучиться до Всесвітнього дня прибирання

20 вересня Кам’янське, як і вся Україна, традиційно долучиться до всесвітнього дня прибирання. Основна мета – формування…

6 години ago

У День міста в Кам’янському народився один малюк

Породіллю привітав міський голова Андрій Білоусов. "Щороку вітаємо матусь, які народили немовлят у День міста.…

7 години ago