Інгредієнти:
Приготування:
1. Жовток і гірчицю викладіть у сотейник або каструлю з товстим дном. Влийте воду. Увімкніть мінімальний вогонь і підігрійте суміш, збиваючи вінчиком до однорідності.
2. Холодне (прямо з холодильника) вершкове масло наріжте кубиком і поступово додайте в соус при постійному помішуванні. Страва має не кипіти, а повільно булькати.
3. Лимон ретельно обмийте. Зніміть верхній шар цедри за допомогою дрібної терки. Вмішайте цедру в соус і зніміть із вогню. Влийте лимонний сік і додайте сіль, спеції, зелень за смаком. Остудіть і подавайте на стіл.
З 9 по 14 вересня в місті Катовіце, що в Польщі, відбувався Конкурс молодих вчених…
Про це повідомляє телеграм-канал «Аварійка Кам’янське». Для проведення ремонтних робіт на обладнанні електромереж частково знеструмлені…
Аварія сталася на вул. Набережна Заводська. За попередньо інформацією, вантажний автомобіль зіткнувся з легковиком ВАЗ…
Про це повідомив голова ОВА Сергій Лисак: "Вночі в області працювала ППО. Збили ворожу ракету…
18 вересня, Верховна Рада України не змогла ухвалити постанову №11188 про перейменування 333 населених пунктів…
У середу, 18 вересня, у Дніпрі, на перехресті вулиць Старокозацької та Виконкомівської, сталася аварія. Тут…