Інгредієнти:
Приготування:
1. Жовток і гірчицю викладіть у сотейник або каструлю з товстим дном. Влийте воду. Увімкніть мінімальний вогонь і підігрійте суміш, збиваючи вінчиком до однорідності.
2. Холодне (прямо з холодильника) вершкове масло наріжте кубиком і поступово додайте в соус при постійному помішуванні. Страва має не кипіти, а повільно булькати.
3. Лимон ретельно обмийте. Зніміть верхній шар цедри за допомогою дрібної терки. Вмішайте цедру в соус і зніміть із вогню. Влийте лимонний сік і додайте сіль, спеції, зелень за смаком. Остудіть і подавайте на стіл.
Разом із головою Благодійного фонду «Осоння України» Олександром Крутько вчора відвідали наших бійців ТРО Камʼянського…
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Сьогодні мав честь нагородити наших освітян, які гідно…
У місті Львів з 18 по 21 листопада пройшов Чемпіонат України серед юніорів зі спортивної…
З метою забезпечення стабільної епізоотичної ситуації на території України та недопущення занесення африканської чуми свиней…
20 листопада на базі Комунального закладу «Станція юних техніків» Камʼянської міської ради (директор Юлія Пузенко)…
У четвер, 21 листопада, у Дніпрі на Європейській площі впав стовп. Причина - сильний вітер…