Спільними зусиллями вдалося створити близько 60 кілограм традиційної страви.
Вареники одразу зварили та відвезли на вечерю до одного зі шпиталів міста, де наразі проходять лікування та реабілітацію воїни ЗСУ.
«Подібні майстер-класи дозволяють об’єднати громаду за корисною справою. А можливість власними руками створити атмосферу тепла та домашнього затишку нашим захисникам та захисницям, які боронять країну, це перш за все можливість висловити їм щиру вдячність», – зазначив голова ГО «Фонд розвитку Камʼянського» Дмитро Гайдук.
У найскладніші часи підприємства Метінвесту – сталева опора економіки України. Цьогоріч за підсумками дев’яти місяців…
Деталі повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Розпочали підготовку проєкту з реконструкції та будівництва зупинкових комплексів…
З нагоди Всесвітнього дня боротьби з цукровим діабетом представники громадської організації «Бджола» та медичні фахівці…
14 та 15 листопада у Дніпрі проходив Чемпіонат Дніпропетровської області з художньої гімнастики. У змаганнях…
Історії людей, які змінюють життя навколо себе, народжуються з мрії. Саме так сталося з пані…
Фронтмен українського рок-гурту SKAI Олег Собчук опинився в лікарні після різкого погіршення самопочуття. Так, музиканту діагностували передінфарктний стан,…