Спільними зусиллями вдалося створити близько 60 кілограм традиційної страви.
Вареники одразу зварили та відвезли на вечерю до одного зі шпиталів міста, де наразі проходять лікування та реабілітацію воїни ЗСУ.
«Подібні майстер-класи дозволяють об’єднати громаду за корисною справою. А можливість власними руками створити атмосферу тепла та домашнього затишку нашим захисникам та захисницям, які боронять країну, це перш за все можливість висловити їм щиру вдячність», – зазначив голова ГО «Фонд розвитку Камʼянського» Дмитро Гайдук.
У місті Львів з 18 по 21 листопада пройшов Чемпіонат України серед юніорів зі спортивної…
З метою забезпечення стабільної епізоотичної ситуації на території України та недопущення занесення африканської чуми свиней…
20 листопада на базі Комунального закладу «Станція юних техніків» Камʼянської міської ради (директор Юлія Пузенко)…
У четвер, 21 листопада, у Дніпрі на Європейській площі впав стовп. Причина - сильний вітер…
Документальний фільм про британський гурт The Beatles від продюсера Мартіна Скорсезе та режисера Девіда Тедескі вийде у листопаді на…
Про те, які пуско-налагоджувальні роботи вже виконані, а де є складнощі – редакції розповів Дмитро Губський,…