Її основа – мед. Хіба він сумісний з овочами та цибулею? Дуже! Смак виходить незвичайний: солодкуватий завдяки меду і гоструватий через червоний перець.
Інгредієнти
Помідор 5 шт., Цибуля 3 шт., Часник 4 зуб., Соняшникова олія 4 ст. л., Лимонний сік 2 ст. л., Базилік 1 ч. л., Червоний перець 1 щіп., Мед 1,5 ст. л., Сіль 0,5 ч. л.
Приготування
1. Наріжте томати кружальцями товщиною приблизно 0,5-0,6 см. Також наріжте очищену цибулю кільцями, а часник невеликими шматочками.
2. Змішайте мед та лимонний сік. Додайте соняшникову олію, базилік, сіль і гострий перець.
3. Візьміть скляну банку і викладіть на дно помідори в якості першого шару. Посипте цибулею та часником. Повторюйте шари в такій послідовності, поки не використаєте всі інгредієнти.
4. Полийте заправкою, закрийте кришкою і добре струсіть банку. Відправте закуску з помідорів з цибулею в холодильник на півгодини мінімум.
Ароматні помідори з цибулею прямо з банки підійдуть для пікніка з шашликом. Можна додати в банку ще трохи зелені: покращиться не лише смак – сама закуска буде надзвичайно яскравою. Додайте рецепт у свою скарбничку і подавайте соковитий шашлик із м’яса з такою помідорною закускою.
Молодь Метінвесту – це ефективність на виробництві і відповідальність на гуманітарній ниві. Днями активісти молодіжної…
Заливна шарлотка готується так просто, що у багатьох кулінарів стає улюбленим рецептом. Потрібно лише збити…
19 вересня міський голова Андрій Білоусов зустрівся з військовим із Кам’янського Олександром, який служить в…
Ввечері 18 вересня на вулиці Яскрава Індустріального району Дніпра, горіла неексплуатуєма прибудова до будівлі. Вогонь…
18 вересня у приміщенні Центральної міської бібліотеки імені Т. Г. Шевченка Кам’янської міської централізованої бібліотечної…
У Sony поділилися новим трейлером своєї третьої частини «Венома» зі свого кіновсесвіту про Людину-павука без…