Categories: Це цікаво

Знаки Зодіаку, які відчайдушно потребують кохання, але ніколи про нього не попросять

Ці астрологічні символи зовні виглядають холодними та дещо відстороненими, хоча насправді мають ніжну душу та гаряче серце.

РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на Collective World розповідає про знаки Зодіаку, які сильно потребують любові.

Овен

Ви потребуєте турботи як ніхто інший, хоч і не показуєте цього. Часто так трапляється через те, що ви не вірите, що гідні відданої любові.

Ви думаєте, що краще мовчки страждати наодинці, аніж ризикувати й отримати бажане, або хвилюватися про можливу втрату. Тому підсвідомо ви думаєте про обійми, поцілунки, добрі слова, але зовнішньо показуєте свою холодність та відстороненість, і ніби демонструєте іншій людині, що не їй варто залишатися поруч з вами.

Діва

Вони визначили для себе, чому не хочуть просити кохання – тому що з дитинства долають тяжкий шлях, бояться бути зрадженими людьми, які з’являються у їхньому житті.

Діви роблять багато для інших, проте коли справа стосується їх самих, то вони стають відстороненими та навіть трохи дикими. Для них це такий собі своєрідний спосіб залишатися у безпеці – тримати відстань. Тому, коли Діви демонструють свою м’яку та ніжну натуру, це означає, що ви у числі тих, кого вони люблять та кому по-справжньому довіряють.

Скорпіон

Він хоче, аби хтось стрибнув, коли він скаже слово “стрибок”; або слідував би за його шаленими діями, інструкції до яких ніхто не збирається пояснювати.

Стрільці прагнуть, щоб хтось розумів, що і коли їм потрібно сказати; щоб тягнув, коли це потрібно; переслідував, коли вони тікають.

Єдиний спосіб дізнатися всі ці бажання у їхній голові – по-справжньому познайомитись з ними. Скорпіонам важко знайти того, хто буде відповідати їхнім вимогам. Також вони мають страх, що їхні очікування з часом не будуть виправдані.

Риби

Представники цього знаку дещо розчаровуються в інших людях і не до кінця можуть собі це пояснити. У них рідко бувають стосунки як у книгах чи фільмах про любов. Через це Риби частково відчувають власну вину.

Вони часто порівнюють своє життя з історіями знайомих, сюжетами з фільмів і т. д. Коли їм не вдається досягнути власного поставленого рівня досконалості у житті, то ці астрологічні символи схильні впасти у відчай і почати себе недооцінювати.

А тому Зірки радять Рибам чим скоріше примиритися з буденністю і зрозуміти, що у ній також можна відшукати щось хороше.

Margaret

Recent Posts

На Дніпропетровщині ДБР викрило масштабну оборудку під час закупівлі одягу для військових

Працівники ДБР повідомили про підозру командиру однієї з військових частин Дніпропетровської області та керівнику приватного…

14 хв. ago

Рецепт дня: Консервована тушонка з гречкою

Тушонка з гречкою в банках стане справжнім порятунком під час відключень світла, у похідних умовах…

19 хв. ago

Виставка з Камʼянського поїхала до Львова

Вже сьогодні, 20 вересня, у ЛЬвові в Палаці мистецтв, відкриється виставка "Пам'яті кобзарів України". Про…

52 хв. ago

У Кам’янське приїде “Дизель Шоу”

16 жовтня Кам’янське стане частиною великого Всеукраїнського туру популярного “Дизель Шоу“, яке вирушило з благородною метою…

52 хв. ago

У Кам’янському ДТП на трамвайних коліях

Про це повідомили у КП "Транспорт". "12:30. У зв'язку з ДТП автомобіля з трамваєм. Рух…

1 годину ago

У тяжкохворого Брюса Вілліса серйозно погіршився стан: “Сім’я хвилюється, чи доживе він до 70”

У голлівудського актора Брюса Вілліса, у якого діагностували лобово-скроневу деменцію, серйозно погіршився стан здоров'я. Принаймні саме…

1 годину ago