Рекомендуємо подавати гарбузові деруни зі сметаною, йогуртом, часниковим соусом.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Гарбуз почистіть, видаліть м’якоть і наріжте великими шматочками для зручності. Потім натріть на крупній тертці й відкиньте на друшляк. Відтисніть масу руками і злийте рідину, інакше під час смаження деруни розлізуться.
2. Посоліть масу, вмішайте яйце та борошно. Додайте улюблені спеції. Перемішайте до однорідності. Готове тісто має бути густим, щоб у ньому стояла ложка.
3. На сковороді розігрійте олію. Викладіть оладки ложкою і смажте по 5-7 хвилин із кожного боку. Під час смаження вироби вбирають багато жиру. Щоб прибрати зайву олію, викладіть деруни на серветки.
Суд виніс вирок чоловіку, який пограбував будинок військовослужбовця у місті Дніпрі. За скоєння злочину суд призначив…
У межах проєкту "Мобільна цифрова лабораторія" (MOCEL) тут обладнали тимчасову студію, де команда музею разом…
У середу, 20 серпня, у Дніпрі виявили розбиту Toyota Camry. Вона знаходилась на Сонячній Набережній, на…
21 серпня у Кам`янській філії Дніпропетровського ОЦЗ відбудеться ярмарок вакансій на замовлення: ТОВ «ТАС ДНІПРОВАГОНМАШ».…
“Укрзалізниця” призначила п’ять додаткових поїздів. Вони будуть курсувати у різні точки країни. Потяг №220/219 Київ…
Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Фахівці завершили аварійно-відновлювальні роботи на пошкодженій ділянці колектора…