Рекомендуємо подавати гарбузові деруни зі сметаною, йогуртом, часниковим соусом.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Гарбуз почистіть, видаліть м’якоть і наріжте великими шматочками для зручності. Потім натріть на крупній тертці й відкиньте на друшляк. Відтисніть масу руками і злийте рідину, інакше під час смаження деруни розлізуться.
2. Посоліть масу, вмішайте яйце та борошно. Додайте улюблені спеції. Перемішайте до однорідності. Готове тісто має бути густим, щоб у ньому стояла ложка.
3. На сковороді розігрійте олію. Викладіть оладки ложкою і смажте по 5-7 хвилин із кожного боку. Під час смаження вироби вбирають багато жиру. Щоб прибрати зайву олію, викладіть деруни на серветки.
За даними українського гідрометеорологічного центру, 05 липня вночі в Дніпропетровській області грози, подекуди град (діаметром…
Про чергову допомогу військовим повідомив мер Андрій Білоусов. "На терміновий запит наших Захисників від громадської…
У Кривому Розі на Об'їзній дорозі вантажний автомобіль, який перевозив продукти, перекинувся на бік та…
У Кам'янському районі поліцейські викрили місцевого мешканця, який вирощував коноплі. На території приватного домоволодіння 56-річний…
Кінокомпанія Amazon MGM Studios показала перший трейлер науково-фантастичного фільму "Проєкт "Аве Марія" (Project Hail Mary),…
Хлібозаводу №1 ТОВ «АГРОСС» м. Кам'янське на постійну роботу потрібні з можливим бронюванням. Водій 14000-20000…