Рекомендуємо подавати гарбузові деруни зі сметаною, йогуртом, часниковим соусом.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Гарбуз почистіть, видаліть м’якоть і наріжте великими шматочками для зручності. Потім натріть на крупній тертці й відкиньте на друшляк. Відтисніть масу руками і злийте рідину, інакше під час смаження деруни розлізуться.
2. Посоліть масу, вмішайте яйце та борошно. Додайте улюблені спеції. Перемішайте до однорідності. Готове тісто має бути густим, щоб у ньому стояла ложка.
3. На сковороді розігрійте олію. Викладіть оладки ложкою і смажте по 5-7 хвилин із кожного боку. Під час смаження вироби вбирають багато жиру. Щоб прибрати зайву олію, викладіть деруни на серветки.
Вестерн «До кінця світу» зняв актор Віґґо Мортенсен за власним сценарієм, а також зіграв в ньому одну…
Протягом тижня поліцейські служби освітньої безпеки повернули до школи трьох учнів, які не відвідували заняття…
Молодь Метінвесту – це ефективність на виробництві і відповідальність на гуманітарній ниві. Днями активісти молодіжної…
Заливна шарлотка готується так просто, що у багатьох кулінарів стає улюбленим рецептом. Потрібно лише збити…
19 вересня міський голова Андрій Білоусов зустрівся з військовим із Кам’янського Олександром, який служить в…
Ввечері 18 вересня на вулиці Яскрава Індустріального району Дніпра, горіла неексплуатуєма прибудова до будівлі. Вогонь…