Рекомендуємо подавати гарбузові деруни зі сметаною, йогуртом, часниковим соусом.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Гарбуз почистіть, видаліть м’якоть і наріжте великими шматочками для зручності. Потім натріть на крупній тертці й відкиньте на друшляк. Відтисніть масу руками і злийте рідину, інакше під час смаження деруни розлізуться.
2. Посоліть масу, вмішайте яйце та борошно. Додайте улюблені спеції. Перемішайте до однорідності. Готове тісто має бути густим, щоб у ньому стояла ложка.
3. На сковороді розігрійте олію. Викладіть оладки ложкою і смажте по 5-7 хвилин із кожного боку. Під час смаження вироби вбирають багато жиру. Щоб прибрати зайву олію, викладіть деруни на серветки.
Під час рибоохоронного рейду в затоці поблизу села Капулівка Нікопольського району правоохоронці спільно з сектором…
Поліція Дніпра розшукує 13-річну Крохмаль Віталіну. 4 жовтня дівчина пішла з місця мешкання в Амур-Нижньодніпровському…
Фахівці з питань цивільного захисту районної військової адміністрації провели вибіркові огляди «Пунктів незламності» у м.…
Вдень 4 жовтня на мостовому переході через річку Дніпро в Кам’янському, сталася ДТП. У результаті…
Слідчі Дніпропетровщини повідомили про підозру 48-річному водію приватного підприємства за вчинення крадіжки. Житель Камʼянського, маючи…
4 жовтня на базі ДЮСШ №1 відбувся Кубок Дніпропетровської області з козацького двобою пам’яті Костянтина…